reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

jeera wiem ze była możliwa kiedy zaszłam w ciąże z Oliverkiem... jezeli do maja nie uda mi sie zajść w ciąże mają mi w PL prawdzic czy po porodzie nie mam zrostów... wtedy juz nie byłoby tak pieknie...
szczerze Ci powiem że u mnie z kolei heparyna która mam zażywać albo może pomóc albo zaszkodzic i żaden lekarz mi nie da pewności ze nastepna ciaże (o ile bedzie w ogóle) donosze... a nie wiem czy bym przeżyła powtórke tego koszmaru... do dzisiaj to przezywam...

reklama
mleko migdaly suchy chleb i najlepsze tabletki renie bez nich nie zasne bo ja mam zgage caly dzien ... a i czasem kisiel mi pomaga

Kasiu - !!!!! witaj :-* faktycznie dawno Cię tu nie było :-D brakowało mi Ciebie tutaj :-)

Zaraz naskrobie coś dla reszty, tylko wyjdę na szybki spacerek z moją Stokropką :-)

po pierwsze FOCH !!! :confused2: zprzytupem! :cool:
nikt nie tesknil, nikt nie pytal, nikt nic. :-:)-:)-(

ale zanim obraze sie do konca...

eeeee ale ja to sie chyba nie licze jeszcze? :eek::eek:

JAK SIE KURNA WKURZĘ TO ŻADNA NIE ZAWAŻY SIĘ FOCHOWAĆ!!! KUFFA CO TO MA BYĆ!??!?!!

OGARNĄĆ MI SIĘ BO JAK SIĘ ZEZŁOSZCZĘ TO ZROBIĘ 3 WOJNĘ ŚWIATOWĄ NA FORUM!!

Ciebie też dotyczy się prośba o brzucha, nie ma dla mnie słowa "nie", rób zdjęcie i dawaj brzucha!
JUŻ!

CUuuuuuuuudeńko!!

Ael pięknie wyglądasz!!! Nie wspominając o malutkim :-D

Jak ja uwielbiam jak Ty mi cukrujesz :p XD

o matko!
dawno mnie tu nie było ale aż tak bardzo się nie spóźniłam na tego MEGA NJUSA!!!
POK KOCHANA GRATULUJĘ!!!
życzę spokojnej ciąży, prawie bez dolegliwości, mnóstwo kopniaczków i bezbólowego porodu w terminie

i oczywiście witam wszystkie (te które mnie pamiętają i te nowsze)
mam nadzieję że tu same dobre wieści
co nowego?

AAAA! Kogo moje oczy widzą! Cześć Kasiu! Jak się czujesz? No opowiadaj! Czemu Cię tak długo nie było????
Brzuszek zdjęcia już na forum PROOOSZĘ!!!

ja mam super przepis na chore zatoki czołowe i uszy.. Sprawdza się w 99,99%!
1. Rozgrzej sól na patelni (uważaj by jej nie spalić). UWAGA bardzo szybko robie się okropnie gorąca!
2. PRzesyp całość do skarpetki.UWAGA na gorącą sól.
3. Przykładaj sól do czoła tak długo jak długo sól pozostaje ciepła..potem ją wysyp do kosza.

Aaaa ten sposób to dobry też na uszy, ale za późno znalazłam info o tym gdy mnie ucho bolało :-)
Martuś jak się miewasz?

Wraca dawny bat forumowski!
Normalnie ja was ostrzegam, jak któraś z forumowiczek poczuje się urażona, że nie odpisało się na ich post i zaraz walnie fochem i sobie tak najzwyczajniej w świecie pójdzie z forum, jak kurna przełożę przez kolano to tak przetrzepie dupę aż do krwi!
No co wy?! To nie przedszkole! My dorosłe kobiety, które się wzajemnie rozumieją, pocieszają, rozbawiają.
Po to są dziewczyny tutaj do wygadania, do podzielenia się problemami by móc je wspólnie rozwiązać, do znalezienia odpowiedzi na pytania. Bo tak naprawdę odpowiedzcie sobie na pytanie - co by było gdybyście nie znalazły się na tym forum? Często jest tak, że albo pod ręką nie mamy bliskiej przyjaciółki która by nie oceniała i pomogła. Tutaj to wszystko jest.

Więc jak cholercia jedna napiszę mi któraś "foch bo nikt nie odpowiedział mi na post" i ja to przeczytam.....to lepiej byście się gdzieś głęboko schowały!

Koniec wywodu!

Madziula przecudnie wyglądasz i bez kitu kobito faktycznie bardzo ładnie schudłaś! :*

Nareszcie głos rozsądku!! Barwo Ael! Chciałam coś podobnego powiedzieć... to jest forum, ile razy mi nie odpowiadacie na posty i co z tego? Czy to powód do obrażania się... noż ludzie... Czasem tak bywa ze jesteśmy zaaferowani jakąś rozmową/sprawą ze faktycznie te posty czasem nam giną w tej górze, ale wtedy trzeba się upominać a nie obrażać.... :confused2:

Ja jestem wściekła... dostałam biegunki ni stąd ni zowąd... a nie zjadłam ci co mogłoby ją wywołać... w ogóle dzisiaj do łazienki latałam kilka razy, ale biegunka pojawiła się dopiero teraz... więc do skurczy dołączył ból kiszek... :crazy: idę do męża... niech on mnie ulula i oby szybciej jutro nastało...

20 stycznia... no ciekawa jestem co z tego wyjdzie :-D

Ja jestem wściekła... dostałam biegunki ni stąd ni zowąd... a nie zjadłam ci co mogłoby ją wywołać... w ogóle dzisiaj do łazienki latałam kilka razy, ale biegunka pojawiła się dopiero teraz... więc do skurczy dołączył ból kiszek... :crazy: idę do męża... niech on mnie ulula i oby szybciej jutro nastało...

20 stycznia... no ciekawa jestem co z tego wyjdzie :-D

No niby NIE CHCĘ Cię straszyć, ale przed porodem organizm się oczyszcza, szczasz i srasz na odległość...

Pok...kochana ja chyba jeszcze nie gratulowalam...dawno mnie na forum nie bylo, wiec i nie wiedzialam, ze w ciazy jestes!!:happy: kochanie jestem taka szczesliwa, ze ci sie udalo! rewelacja!!:-)
ej, ale ja ty ZES to zrobila po takiej dlugiej walce?:eek: zazdraszczam szczerze!!!

ej... no takie intymne szczegóły mam zdradzac?

ael - sorki ale na mnie takie krzyczenie nie działa, ani to śmieszne ani nijakie. :crazy: dla mnie takie krzyczenie forumowe jest przedszkole a sie obrazanie i przekomarzanie z reguly jest slodkie, urocze i nie ma nic zlego na mysli. jest raczej zadziorne. wyluzuj i nie krzycz tak na niebiesko :-D
z reszta w tym co napisalas jest wielka sprzecznosc. mi to akurat rybka ale... skoro forum jest, zeby sie wspierac, to jak ktos napisze cos, co dla niego jest wazne i nie zostanie to zauwazone, to mysle, ze mozna sie poczuc smutnym i o tym glosno powiedziec (skoro forum jest, zeby swoje smuty wywalac)

buziam

reklama
A cośta się znów poobrażały? Kto i dlaczego?! Dupsko się przetrzepie, to złości przejdą ;-)
Ja trochę podczytałam, co pisaliście, ale oczywiście nie wszystko (toż to nikt by tego nie ogarnął) ;-)
Ael- rzucam focha, bo nikt mi nie odpisał na mój wyimaginowany post :-p więc zrób mi tę przyjemność, przełóż przez kolanko i poklep mój tłuściutki zadek :-D aaahhhh… jak to lubię ;-) A tak serio, to jak się rozwiązała ta sprawa z durną panią doktor, co Ci wciskała, że Maluch niedożywiony :-) swoją droga, to ta kobita na łeb chyba upadła, skąd ona wzięła tą teorię :angry:Zdrowy, uśmiechnięty Maluch z Twojego Synka :-):tak:

Donia- dziękuję za odpowiedź :-D kamień spadł mi z serca, bałam się, że wyniki mogą być nie halo :-( ma nadzieję, że reszta też wyjdzie dobrze :-) a jak się czujesz? :-) kiedy rodzisz? :-D

Fifcia- jak tam zdrówko? :-) rozumiem, że Synek postanowił przyjść na świat w swoim czasie :-D i bardzo dobrze :-) No i jestem z Ciebie dumna za walkę z tym durnym lekarzem :-D
Mówisz biegunka… kto wie, może to jest tak jak Ael napisała, ale ja się nie znam :-p

Dziurko- gdziekolwiek jesteś :-*** buźka :-)

Pyscku- za Ciebie wciąż trzymam &&& bo widzę, że jeszcze z Tobą nic nie wiadomo ;-)

Atan- a Wy Kobietki jak się czujecie? :-D jejciuś czy mnie oczy nie mylą? :-D Amelka będzie mieć łóżeczko z żyrafką? :-) a gdzież to się żabeczki podziały? :-D a pokoik wspaniały :-)

Milia- mówiłam, na kolano i dupsko przetrzepać :-D od razu się chłopek ogarnie ;-)

Swoją droga Lasencje szykujta cycki :-D za 5, 6 dni jak mi znów II krechy nie wyjdą, będę tu Wam beczeć ile wlezie :-p
A Fasolka, Neciuszka, Lamia gdzie się podziały? :-) jak się czujecie? :-)

Do góry