reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Pok nie pitol dawaj brzucha! Ja tam lubię na niebiesko krzyczeć :-D

Truskawcia dzi s rejestrowałam młodego na szczepienia i 24 idziemy to wtedy się wszystko wyjaśni.

Truskawciu fajnie i tu cię spotkać :tak:
Ael no nie było mnie bo staram się trzymać wystaranych (kiedyś tłumaczyłam moje przekonania na ten temat) ale nie dość że nigdy nie było nas tam dużo to teraz jak dziewczyny zaczęły się rozpakowywać to już w ogóle pustki bo czasu nie mają, chociaż się starają zaglądać ale nowych jakoś nie przybywa bo wszystkie są tu :-D
więc co ja jedna świata nie zmienię więc jakby ktoś miał mnie tu dość to niech krzyczy to sobie pójdę
a co u mnie - początki były cięzkie bo tarczyca oszalała=nadczynność więc wymioty 24 h na dobę, nic nie jadłam tylko piłam wodę, leżałam w łóżku i chudłam :baffled:
teraz jest super bo jestem na lekach i pod kontrolą, czuję się świetnie i tak to mogę być w ciąży już zawsze ;-)
zdjęcia wrzucałam na wystarane ale jak chcecie to i tu wrzucę

truskawciiu a zyje tylko zakwasy mam amelka rosnie wudac na zdjeciach i ja czuje ze wieksza jest bo jej przeciaganie czasem boli..bede trzymac kciuki&&&&&&&&&&&
a widzialas brzuszek wczoraj dalam wieczorem ;-)
a zabki sa na scianie i maskotka w lozku ;-)

aaaaa już wiem szoku dziś doznałam ... jak szykowałam się rano do wyjścia przy zakładaniu stanika tak mnie cyc zabolał że ja pierdziu ... :szok: normalnie szok przeżyłam ... nigdy tak nie miałam :-(

Kasiu poproszę chociaż 1 foteczkę :)

Ostatnia edycja:
Pyscku :sorry::sorry::sorry::sorry:;-)

Kochane. Ja mam swoje internetowe przekonania i ich nie zmienie. Siebie sie nie wstydze tylko nie lubie jak obcy mi patrzy na cialo. A ja wiem kto tu na to forum zaglada? Fuj fuj. Nie nie nie. Zadnych tutaj cielesnych rzeczy nie bedzie. Musicie przelknac. Poki co zdania nie zmienie. Moze kiedys :zawstydzona/y::zawstydzona/y: Ale nie namawiajcie, bo to mnie dziala odwrotnie :)

reklama
Pyscku :sorry::sorry::sorry::sorry:;-)

Kochane. Ja mam swoje internetowe przekonania i ich nie zmienie. Siebie sie nie wstydze tylko nie lubie jak obcy mi patrzy na cialo. A ja wiem kto tu na to forum zaglada? Fuj fuj. Nie nie nie. Zadnych tutaj cielesnych rzeczy nie bedzie. Musicie przelknac. Poki co zdania nie zmienie. Moze kiedys :zawstydzona/y::zawstydzona/y: Ale nie namawiajcie, bo to mnie dziala odwrotnie :)
to chociaż pępuszek :-D

Do góry