reklama
Pyscek
:)
Wszyscy pokazują to Ty też dawaj swój !! ja kiedyś swój wstawiłam a też miałam małą wstydziochę ...Ja to zawstydliwa jestem, zeby sie w internecie pokazywac Brzucha nie bedzie.
cóż to ja miałam pisać ... zapomniałam
Ja to zawstydliwa jestem, zeby sie w internecie pokazywac Brzucha nie bedzie.
no przecież buzi pokazywać nie musisz, dawaj brzuchaa nooooo! Bo ja się fochnę XD
kasia.natka
Fanka BB :)
Truskawciu fajnie i tu cię spotkać
Ael no nie było mnie bo staram się trzymać wystaranych (kiedyś tłumaczyłam moje przekonania na ten temat) ale nie dość że nigdy nie było nas tam dużo to teraz jak dziewczyny zaczęły się rozpakowywać to już w ogóle pustki bo czasu nie mają, chociaż się starają zaglądać ale nowych jakoś nie przybywa bo wszystkie są tu
więc co ja jedna świata nie zmienię więc jakby ktoś miał mnie tu dość to niech krzyczy to sobie pójdę
a co u mnie - początki były cięzkie bo tarczyca oszalała=nadczynność więc wymioty 24 h na dobę, nic nie jadłam tylko piłam wodę, leżałam w łóżku i chudłam
teraz jest super bo jestem na lekach i pod kontrolą, czuję się świetnie i tak to mogę być w ciąży już zawsze ;-)
zdjęcia wrzucałam na wystarane ale jak chcecie to i tu wrzucę
Ael no nie było mnie bo staram się trzymać wystaranych (kiedyś tłumaczyłam moje przekonania na ten temat) ale nie dość że nigdy nie było nas tam dużo to teraz jak dziewczyny zaczęły się rozpakowywać to już w ogóle pustki bo czasu nie mają, chociaż się starają zaglądać ale nowych jakoś nie przybywa bo wszystkie są tu
więc co ja jedna świata nie zmienię więc jakby ktoś miał mnie tu dość to niech krzyczy to sobie pójdę
a co u mnie - początki były cięzkie bo tarczyca oszalała=nadczynność więc wymioty 24 h na dobę, nic nie jadłam tylko piłam wodę, leżałam w łóżku i chudłam
teraz jest super bo jestem na lekach i pod kontrolą, czuję się świetnie i tak to mogę być w ciąży już zawsze ;-)
zdjęcia wrzucałam na wystarane ale jak chcecie to i tu wrzucę
Atan
♥ mamusia Amelki ♥
truskawciiu a zyje tylko zakwasy mam amelka rosnie wudac na zdjeciach i ja czuje ze wieksza jest bo jej przeciaganie czasem boli..bede trzymac kciuki&&&&&&&&&&&
a widzialas brzuszek wczoraj dalam wieczorem ;-)
a zabki sa na scianie i maskotka w lozku ;-)
a widzialas brzuszek wczoraj dalam wieczorem ;-)
a zabki sa na scianie i maskotka w lozku ;-)
Pyscek
aaaaa już wiem szoku dziś doznałam ... jak szykowałam się rano do wyjścia przy zakładaniu stanika tak mnie cyc zabolał że ja pierdziu ... normalnie szok przeżyłam ... nigdy tak nie miałam :-(
Kasiu poproszę chociaż 1 foteczkę
Kasiu poproszę chociaż 1 foteczkę
Ostatnia edycja:
Pyscku ;-)
Kochane. Ja mam swoje internetowe przekonania i ich nie zmienie. Siebie sie nie wstydze tylko nie lubie jak obcy mi patrzy na cialo. A ja wiem kto tu na to forum zaglada? Fuj fuj. Nie nie nie. Zadnych tutaj cielesnych rzeczy nie bedzie. Musicie przelknac. Poki co zdania nie zmienie. Moze kiedys Ale nie namawiajcie, bo to mnie dziala odwrotnie
Kochane. Ja mam swoje internetowe przekonania i ich nie zmienie. Siebie sie nie wstydze tylko nie lubie jak obcy mi patrzy na cialo. A ja wiem kto tu na to forum zaglada? Fuj fuj. Nie nie nie. Zadnych tutaj cielesnych rzeczy nie bedzie. Musicie przelknac. Poki co zdania nie zmienie. Moze kiedys Ale nie namawiajcie, bo to mnie dziala odwrotnie
reklama
Pyscek
to chociaż pępuszekPyscku ;-)
Podziel się: