AAAAAAAAAA Taxido ci się zachciewa
Ano sierotka poprosi jak się Wiktorek zechce podzielić śliniaczkiem, bo ja jeszcze żadnego nie mam.
Cóż ci Paweł zrobił?? A może czegoś nie zrobił? sa sa sa
Bo ja taka beznadziejna romantyczka jestem
A Paweł mnie nic nie zrobił, tylko co on zrobił i mi powiedział!
W tamtym tygodniu miał wolną środę i czwartek, ale w środę wziął zastępstwo na H&M jako detektyw, więc po cywilnego od czasu do czasu miał paradować po sklepie, i całym kompleksie co by się złodzieje nie skapnęli. Więc w takim trybie może przymierzyć wszystkie męskie ubrania jakie są na sklepie (w końcu 8 h roboty XD).
Dzwonił wtedy do mnie i mówi, że na wyprzedaży są takie fajne marynarki i garnitury. Jakoś nie przywiązałam do tego uwagi.
Wczoraj Pawłowi się przypomniało i pokazał mi zdjęcia jak przymierzał i sobie w kabinie robił zdjęcia.
Jak ja to zobaczyłam to zbierałam ząbki po podłodze... Mój Paweł nie lubi takich "zwykłych ubrań", woli wojskowy styl (wiadomo) a ten mi mówi, że on by sobie taką marynareczkę kupił bo była bardzo fajna i mówi, że jeszcze były idealne spodnie do tej marynarki... Ja na niego patrzę jak na kosmitę, ten zauważył moją głupkowatą minę i pyta o co kaman...
Ale wiecie kurcze tak superancko wyglądał w tych marynarkach. Ja mam z nim zdjęcie z wesela mojego kuzyna uwaga sprzed 2,5 roku gdy był elegancko ubrany. To był ostatni raz jak ubrał swój elegancki zestaw.
Jak będziecie chciały to znajdę nasze zdjęcie.
Netka haha dobry pomysłod razu będzie okazja do spotkania :-) A tak serio, to spacer spacerem ale nie chce przegiąć zeby sobie czy małemu krzywdy nie zrobić...
Nie zrobisz małego krzywdy, ululasz go najwyżej. Ale jak Cię skurcze mocne wezmą nie czekajcie i jedźcie już do szpitala, bo to wiesz, jak się okażą że coś z wodami nie tak, to lepiej chuchać na zimne.