reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Fasoleczka ty mi się tutaj nie wpędzaj w takie nastroje bo Lusija też czuje. Durnymi komentarzami się nie przejmuj bo właśnie o to chodzi osobom które ci te głupoty gadają. Dostaniesz po dupce i zobaczysz.

Musiałam zapodać słuchawki na uszy to może co lepiej będzie mi się siedzieć ;) bo radia głośniej bez słuchawek nie wezmę :no: jak mi brakuje żeby sobie czasem radio głośniej rozkręcić jak coś robię łooooooooj

reklama
fasolka: o nie ja się nie zgadazm , juz ci pisałam, ze masz być dumna ze swojego brzucha i go eksponować , więc kobieto podejdź do lusterka popatrz na swój goły brzuszek , uśmiechnij się i zobacz w nim swoją córeczkę którą juz kochasz z całych siłl, i jak nie zobaczę oczyma wyobraźni na twojej twarzy uśmiechu to zaraz sie u ciebie zjawię i telepnę tobą,

a ludzie byli są i będą wredni i jak ktoś chce komuś zrobić przykrość to jest złym człowiekiem io należy takiego ignorować

O widzi zasrana wieś dobrze gadasz. To określenie najlepiej pasuje. Wiesz co usłyszałam od księdza na dzień dobry? "Coś ty taka chuda" mówione z taką zgryźliwością że miałam ochotę dać mu w papę.

Lamia a ja wtedy z tobą. Tylko jeszcze niech pogłaska ładnie Lusiję przez brzuszek

Fasola dla ciebie piosenka ode mnie http://www.youtube.com/watch?v=iQl_FFmy9aM&feature=fvst a tu sobie proszę tekst z tłumaczeniem przeczytać i bioderkiem zakręcić http://www.tekstowo.pl/piosenka,michel_telo,ai_se_eu_te_pego.html . I dla reszty dziewczyn też :D no już bioderkami ruszamy :D

Ostatnia edycja:
Fasola...ja tu chyba z misja dzis jestem...i z wielkim, bolesnym kopolcem w dupolca!!! skarbie ty jestes piekna, BA! najpiekniejsza!!! w ciazy wszystkie kociety sa piekne...to jest twoj czas! pamietaj o tym! na pewno promieniejesz i musisz o tym pamietac!! a wszystim zazdrosnym larwom kij o oko!! nie siedz w domu tylko wlasnie wyjdz z niego i udowodnij jaka to ty jestes laska a brzuszek dodaje ci tylko CUDOWNOSCI i SEKSAPILU!! no nie tak jest dziewczyny?:-)
NO....
i tak masz myslec! :*:*:*

neciuszka: a wiesz ze uwielbiam tą piosenkę bo mnie pozytywnie nastraja, chociaz w ogóle nie w moim stylu :-Dale jest taka wesoła i sexi głos ją śpiewa

milia: masz rację

madziulek: dawaj fote

neciuszka: a wyobrażałam sobie tego faceta inaczej, bo jakoś wcześniej nie widziałam teledysku, i myślałam że starszy :-Dah ta moja bujna wyobraźnia

madziulek dawaj i nie marudz :p

lamia no mnie też pozytywnie nastraja. A jest jeszcze jedna głupia piosenka totalnie nie w moim stylu ale jakoś wieczorem lepiej mi się pisze jak toto dzwoni w uszach.

reklama
Do góry