reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

I to spojrzenie Twojego Dziabąga też dodaje skrzydeł ...:-)

NIeciuszko ja Cię nie zmotywuję, gdyż udaję się zlec na kanapie i odpoczywać, odpoczywać i aaaaaaa, dobranoc.

reklama
Dziewczyny no zero litości :p

Ael
a którą chcesz być? pewnie Rei????? :cool:

po pierwsze Kobity zmotywujcie mnie do pracy bo mi się żywcem nie chce
po drugie sierotka się ubrudziła kiślem :eek:
a po trzecie to ja się dziś o własne nogi potykam :eek:
a po czwarte to się stęskniłam za wami ooooooo

Nie no, ja chcę być Usagi! I się kochać w zamaskowanym dżentelmenu

Motywuje Cię....no ale kopa nie poczujesz :p
Oj sierotko, jakżeś się ubrudziła? Może śliniaczek Wiktora Ci pożyczę :-D?
Sierotko nie dość, że nakarmiłam bluzkę kisielem, to nogi chcesz połamać? Oj!
JA SIĘ BAAARDZO STĘSKNIŁAM!!

I to spojrzenie Twojego Dziabąga też dodaje skrzydeł ...:-)
.

Ale dziabąga nie oddam....no chyba, że na tygodniową opiekę, to chętnie XD hih

AAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!
DZIEWCZYNY JA WCZORAJ DOSTAŁAM ZAWAŁU SERCA PRZEZ PAWŁA!!!!!!!!

AAAAAAAAAA Taxido ci się zachciewa :p

Ano sierotka poprosi jak się Wiktorek zechce podzielić śliniaczkiem, bo ja jeszcze żadnego nie mam.

Cóż ci Paweł zrobił?? A może czegoś nie zrobił? sa sa sa

Netka haha dobry pomysł :-D od razu będzie okazja do spotkania :-) A tak serio, to spacer spacerem ale nie chce przegiąć zeby sobie czy małemu krzywdy nie zrobić...

Hahahaha to faktycznie bym urodziła :-D obym się tylko nie zabiła w tym śniegu... :-p

Boże ja od tego napinania sie brzuch zaraz wybuchnę... :szok: noż podczas skurczu to mogłabym brzuchem zabić... mięśnie są tak zmęczone że aż normalnie nabawiłam się zakwasów... :no: cały brzuch mnie boli...

Nospa nie pomaga nic a nic, ale łykam bo podobno pomaga w rozwarciu jakby co...

reklama
to tak dał mi skierowanie na prolaktynę bo tą co robiłam w lipcu to dawno i jak zrobię mam do niego się udać, zbadał mnie pobrał cytologię, pogadał i tyle ... we wtorek lecę zrobić sobie badanie a w czwartek na kolejną wizytę bo już się zapisałam :-) więc powiem szczerze niczego się nie dowiedziałam czy dobrze czy źle ze mną eh...
Dziękuję za kciukasy :*:*

Do góry