reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

no niestety I gruba krecha .. więc nie ma się czym chwalić, ale wiem że za wcześni zrobiłam temp idzie bardzo ładnie w górę więc jak się tak utrzyma powtórkę robię w następnym tyg (wtorek/środa) ... a teraz uciekam będę kochane wieczorkiem dziekuję za kciuki :D ale przydadzą się jeszcze na wizycie:D

reklama
no niestety I gruba krecha .. więc nie ma się czym chwalić, ale wiem że za wcześni zrobiłam temp idzie bardzo ładnie w górę więc jak się tak utrzyma powtórkę robię w następnym tyg (wtorek/środa) ... a teraz uciekam będę kochane wieczorkiem dziekuję za kciuki :D ale przydadzą się jeszcze na wizycie:D
To trzymam &&&&&&&&&&&& za dzisiejsza wizyte i testowanie w przyszlym tygodniu.

Pyscku nie martw się ! Zrób jeszcze raz w przyszłym tyg, jak nie wyjdzie, to przecież będzie następny cykl :)

Kurczę jakaś taka chandra mnie dopadła...Boże ja chcę wiosnę!!!!:wściekła/y:

laura: ja tez już bym chciał wiosne a najbardziej to maj bo już moje dzidzi będzie ze mną :-).
a ty jak znosisz ciąze masz mdłości , wymioty i jakieś dolegliwości ?

Lamia no to moje mniejsze jest
bpd: 45 mm
hc: 161 mm
ac: 140 mm
fl:nie widze a mąż śpi i nie chcę się tłuc
waga 305 gram

tyle że u mnie pomiary dokładne nie są bo nie chciał pieronek współpracować :-D

dobrze że zrobił ci usg i masz kobietko leżeć i odpoczywać.

Pyscek
no mnie oświeciło dopiero teraz ale proszę o wybaczenie bo siedzę i piszę od rana. A dobrze mówisz poczekaj zobaczysz, mnie też wcześniej jak zrobiłam nie wyszło pamiętasz nawet beta. a tydzień po @ blada kreska druga

No ja obiadek mam właściwie zrobiony.

W ramach pytań a gdzież dziś Fasola się podziała.

Pyscku już Ci smsa pisałam, ale powtórzę trzymam kciuki mocno &&&&&&&&

Iwasek się rodzinkuje :p Nie wchodzi na forum bo ogarnia wszystko i jeszcze ją cięcie boli, a mały zajmujący słodki, grzeczny :-)

neciuszka: no tak twoja mniejsza, no ale u mnie tez niby tydzień do przodu, albo taka duża po mamusi i tatusiu :-D, niech sobie będzie duża oby zdrowa.

ael: ajak twoje uszko już lepiej czy nadal cię boli ??

kobiety wiecie co z tego wszystkiego wczoraj gin nie dał mi na glukozę, czy rodzinny lekarz może mi dać na to skierowanie?? i jak fachowo sie to badanie nazywa ?

a fasolka: no właśnie gdzie ?? moze ma nawał pracy ?!

Lamia dziękuję, z uchem lepiej, nie boli, słyszę ogólnie git malina.

Co do badania to nazywa to się obciążenie glukozą. Zadzwoń do przychodni i zapytaj w rejestracji czy rodzinny może Ci wypisać na to badanie skierowanie zaznaczając, że jesteś ciężarna.

reklama
ael: dzieki, za podpowiedź, zadzwonie w nastepnym tygodniu, bo będę szła po zwolnienie, a jak by sie nie dało to spróbuję do mojego gina jakoś po za kolejką sie dostać, wchodząc do gabinetu pamiętałam o tym ale potem przez to badanie zapomniałam,

neciuszka: a co na obiad kombinowałaś? bo ja wyjęłam zamrożone gołąbki :-)ale musze coś obmysleć zeby jutro mąż ugotował, bo przeją się rolą gospodyni :-Da póki ma chęci to ja nic nie mówię, chociaż podłoga na przedpokoju cała wyciapana, a wszędzie paprochy z dywanu, chodze i zbieram ręką :tak:ale nie czepiam się odkurzacza ani mopa bo wiem że wtedy bardzo napinam brzuch, także grzecznie robie co lekarze każą , obym nie przywykła do takiego syfu w domu :szok:

Do góry