reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

ooooo Pyscu zaciskam kciuki ;) a robilas wczesniej test? to juz 11dni? jak Ty nerwowo wytrzymujesz?

Magdba dzieki Kochana....czuje czuje ;) zarówka az u mnie zaswieciła jak w "zielonej mili" ja juz tutaj od roku ale staramy sie dłuzej... u mnie niedlugo bedzie dwa lata... jestem juz po 3 isneminacjach wiec juz powazna sprawa ale kazde kciuki sie przydadza ;) a Wam udało sie naturalnie? za ktorym razem?

oo Pyscku widziałam wykresik... ładniutki... ooooj czuje ze bede miała co opijac ;)

Ostatnia edycja:
reklama
hehe no nie robiłam ... siedzę czekam na cud i mierzę sumiennie tempkę :)
kochane przepraszam ale idę się przekimać bo senna jestem jakoś :-( będę wieczorkiem , miłego popołudnia życzę :* papa :) i buziaczki dla każdej z Was osobna :*:*:*:*

Fifciu o mnie też zapomniałaś ale wybaczam :D Normalnie włosy na głowie mi dęba staneły jak czytałam co się tam u Ciebie w szpitalu wyprawia ! Dobrze , że pomimo stresu bólu masz głowę na karku :* Rozumiem , że jak robili Ci badania to wszystko u Konradka dobrze ??

Mineralna jak Ci idzie zajmowanie się małą ??:> Przyzwyczaiłaś się już do nocnego wstawania? Jak z pokarmem ??

Pyscek gdybym była na Twoim miejscu to bym już chyba nie wytrzymała :O Podziwiam Cie .... :p

Sorki, że tak długo , ale mam tu 4-ry potwory czworonożne i przygotowojuę im szamanko.

będąc szczerą to nie wierzę, póki lekarz tego nie potwierdzi(a wizytę mam 25.więc siedzę jak na szpilkach) staraliśmy się tak na powaznie z liczeniem dni płodnych itd.to od sierpnia. ostatnie 3 miesiączki były tak bolesne jak nigdy prszedtem- zastanawiałam się czy przypadkiem nie było poronienia, ale nic to, no i chyba udało nam się naturalnie. Tak bardzo wierzę, że będzie dobrze u Ciebie i u Wszystkich Staraczek, że nie masz pojęcia- aż te dobre mysli poprawiają mi humor - i tu bez ściemy! normalnie uściskuję ile mam sił buxki, buźki, buźki, Uda się Na prawdę w to wierzę, wierzę w Was!!!:-):-):-)

Witam :-)
Nie dam rady was nadrobić
Pyscek jak ty wytrzymałaś tyle.???:szok: Trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Dobra ja uciekam sprzątać do później ;**

Ciekawe co u Lamiav bo się dzisiaj nie odzywała.
Przesyłam jeszcze jedną porcje fluidków dla staraczek ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~bo mi dziecko je wykopuje w ilościach maksi. W toalecie byłam już chyba z 50 razy jeszcze chwila i mnie nogi zaczną boleć od tych spacerów ;-)

Cześć Kobietki - ja tylko na chwilkę wpadłam zapytać czy od Iwaskowego Igorka pojawiły się już na świecie kolejne wątkowe Dzieciątka? :-) Nie jestem w stanie Was nadrobić, a chyba na Iwasku się zatrzymałam :zawstydzona/y:

reklama
Do góry