reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
nie kochane źle mnie zrozumiałyście, ja sobie nie wmawiam objawów ciąży po prostu pierwszy raz mam taki ból, przed @ nigdy mnie nie bolały ... więc nie wiem o co chodzi i czy mam się niepokoić czy nie :(

no stres! Pomyśl sobie jaką piękną mamy spóźnioną zimę, jak Ficia niedługo zamieści zdjęcia Synusia , wrzuć luz. Wszystko będzie dobrze.NIe niepokój się, a będzie dobrze, to mówi ciocia Madzia :-);)

magdba ja piłam każdą wode jaka trafiła mi w ręce a jak miałam niedobór magnezu i potasu to piłam wysokozmineralizowaną, bo podobno w takiej formie najlepiej się wchłaniają. Wątpie zeby szkodziła... Co do fasolki po bretońsku to ja w ciąży jem ją częściej niż przedtem :-D taka zachcianka! Nie wpadaj w paranoje... ciąża to nie choroba... trzeba byc ostrożnym ale bez przesady... sama bedziesz czuła co możesz za co nie...

Pyscek przepraszam :zawstydzona/y: czasem jak się zaznacza tyle cytatów to niektórych nie pokazuję... dlatego zaznaczyłam to w komentarzy ze MAM NADZIEJĘ.... Żoneczko moja kochana oczywiście ze tobie również dziękuję :* Jesteście wspaniałe!

hihi jeśli to do mnie było to posłucham cioci :)
co do zimy to nienawidzę jej i wqrza mnie że przyszła, a co do zdjęć synka Fifki to już się niemogę doczekać :-D
Fifciu :*:* <3 :*:*

Pyscek mnie przed @ zawsze cycki bolały i to się ciagnęło już praktycznieod owulacji, najpierw lekko a 2 dni przed @ już mocno i dzień przed @ zaczynał mnie nawalać brzuch, ale to tak, że brałam 2 nospy forte + nurofen i wtedy mogłam egzystować
a jak zaczęłam się starać tzn w nieudanym lipcu i sierpniu brzuch mnie nie bolał wczesniej tylko tak ciągnłą, jak bym miała kamień włożony pod kość łonową.

Ja jakaś Super Ciocia Dobra Rada, to nie jestem, ale wg mnie najważniejsza: tylko spokój może Nas uratować! :-), a jak chodzi o testowanko to przecież jak zrobisz nic się nie stanie, niee? jak wyjdzie negatywny zawsze możesz powtórzyć, nieem ;) wspomnę krótko, że ja pierwszy test zrobiłam 2 dni po przytulanku i to ok. 10.rano no i oczywiście nie przeczytałam ulotki "Nasz test ... już po 6dniach ..." i powiedziałam, pier...odpuszczam. Dotrwałam do 16-01 do godziny 7.17, bo strasznie chciało mi się siusiu, i myslę, a co tam:-) i masz babo placek 2 kreski i jak żyć ??? :-). Takżę, tak spokój, spokój, i seksik ;)

Mam jeszcze jedno pytanko, bo na początku wątku dziewczyny zafasolkowane pisały, zę mają biały, mleczny śluz- ja takowego nie obserwuję, myslicie, że jednak coś tu jest nie halo?????

Ostatnia edycja:
reklama
Hej :)
Fifka bardzo dobrze zrobiłaś i nawet w szpitalu to potwierdzili. Jesteś niesamowicie dzielną kobietką ! dyżurni chcieli mieć spokój...brak słów. Trzymam kciuki za Ciebie i za Konrada!

Do góry