reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Sil a dziękuję dobrze :) jedynie co to mi kręgosłup dokucza i pęcherz jak dużo siedzę czy chodzę, ale to normalne jak mi dziecinka nisko strasznie siedzi. Mam nadzieję że się zechce przemieścić odrobinę wyżej ;) czekam też na termin tej konsultacji z innym lekarzem żeby ocenił czy z tym cukrem to trzeba latać do diabetyka czy nie.

reklama
Soglam - kochana, ale wlasnie wedlug tej normy to chyba nie jest źle? :-) gdzieś też na to trafiłam i było tam napisane, że 7,8 dni po owulacji wynik >= 10 jest okej :-) a nawet jeśli jest lekko podwyższony, to myślisz, że bardzo żle? :-) dziękuję za odpowiedż :-)

Witam dziewczynki! Ja tak troszkę nie na temat teraz napiszę ale przyznam się szczerzę, ze dopiero dziś się cofnęłam do 08.01 na forum (dzień mojego porodu) i normalnie się wzruszyłam!! :zawstydzona/y:
Chciałam Wam wszystkim razem i z osobna podziękować za wszystkie posty przed porodem i te z gratulacjami po porodzie :*:*:* jesteście naprawdę kochane i niezastąpione!

Madziulu jaa czasem wracam do tego momentu na forum gdy ja rodziłam i za każdym razem ryczę za każdym jak czytam was.
Poza tym tyle było miłych słów, że szok. Zawsze jak mam gorszy humor czytam wasze wpisy i od razu mi się robi cieplej na serduchu :happy:

Lachonki mam pytanie. Orientuje się któraś jak działa poczta polska oprócz tego, ze do dupy ;-)
Przed Bożym Narodzeniem wysłałam koleżance list, ona tego listu nie odebrała, a do mnie on nie wrócił, mimo podanego adresu zwrotnego. BYł to list zwykły priorytet, czy jest możliwość gdzieś sprawdzić co się stało z tym listem? Czy jakoś priorytety sa przez poczte rejestrowane?

reklama
Do góry