reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Pyscek widziała,że ty oczekująca na testa z nadzieja na sukces, to kochana Ci powiem,że ja za każdym razem jak byłam w ciąży to to po prostu czułam cała sobą, nie przez jakies obserwacje ale tak wewnętrznie....więc trzymam mocno kciuki za CIebie i przesyłam moc fluidków:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Powiem Ci kochana że ja też czuję trochę całą sobą że tym razem się udało :) nawet przyjaciółka tak twierdzi bo widzi to po moim zachowaniu i humorze, mówi że jestem jakaś inna tzn w pozytywnym tego słowa znaczeniu,że mam dobry humor, tryskam radością nie mówię już że znów mi się nie udało że znów cykl zmarnowany itd ... więc ja jestem pełna nadziei że wkońcu się udało i że mam w brzuszku małą istotkę która zacznie się rozwijać :-D a ja będę przeżywać to razem z nią i znosić dzielnie wszystkie uroki ciąży :-D Boże jak pięknie to napisałam :-D

reklama
Powiem Ci kochana że ja też czuję trochę całą sobą że tym razem się udało :) nawet przyjaciółka tak twierdzi bo widzi to po moim zachowaniu i humorze, mówi że jestem jakaś inna tzn w pozytywnym tego słowa znaczeniu,że mam dobry humor, tryskam radością nie mówię już że znów mi się nie udało że znów cykl zmarnowany itd ... więc ja jestem pełna nadziei że wkońcu się udało i że mam w brzuszku małą istotkę która zacznie się rozwijać :-D a ja będę przeżywać to razem z nią i znosić dzielnie wszystkie uroki ciąży :-D Boże jak pięknie to napisałam :-D

No zapowiada sie pięknie, wiec trzymam kciuki tymbardziej....:):)
A kiedy chcesz testować????

testuję jutro rano przed wizytą, ale jutro może jeszcze nie wyjść dokładnie test więc się tak bardzo na niego nie napalam, a jakby się udało to gin i tak nic nie zobaczy bo za wcześnie, test powtórzę w poniedziałek lub we wtorek wtedy będzie już bardziej wiarygodny i może coś będzie widać :) mam testy o czułości 10 więc powinno coś wyłapać :-p

kobietki kochane, ja tylko na chwilkę bo w pracy jestem ;-) proszę rozwiejcie moje wątpliwości... odebrałam dziś moje badanie progesteronu, robione było w 23 dc.,wynik jest 11,09 ng/ml :-) powiedzcie mi,że to dobry wynik :-D

Ja tez mysle, ze psychika ma duze znaczenie w tym przypadku. Jak sie czegos bardzo chce, to sie jakos blokuje i nie wychodzi. Latwo sie mowi, ze trzeba wyluzowac, zdystansowac sie.. Probuje, ale czy mi to wychodzi-nie wiem.
Ja na szczescie mam cykle regularne, ale wydluzone, ok 35dni.

Truskawica zobacz ten link, tu są normy wyników:

kurde nie wchodzi ten link co ma byc, czekaj modyfikuje

Jednak mi wywaliło ten link i wpisuje jakis inny wiec ci nie pomoge bo nawet strona się nie zgadza:/

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry