reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Cóż poradziłam jej by trochę zagrała by w końcu pomogli jej urodzić. Napisałam jej jak wyglądał u mnie stan przedrzucawkowy. To się kwalifikuje do cc. Jeśli będzie chciała to to zastosuje, jeśli nie postara się dalej walczyć.
Na razie w ogóle mi nie odpisuje, ale od Ciebie Olciu przekażę wiadomość, od Lilly już wysłałam.
A mój wierszyk Ael też przekazałas???

reklama
Pyscek co się z Ciebie leje??? :eek:

Ael pozdrów Fifeczkę, siły jej dodajemy!

Doniu pot się ze mnie lał :-p
DZIEWCZYNY AKCJA!!

Jako, że Fifeczka ma okropny humor i jest podłamana, proszę byście napisały parę słów od siebie do niej. Ja jej wszytko napiszę podpisane oczywiście od was!!!

Fifko kochana moja żoneczko jestem z Tobą myślami, trzymam kciuki bardzo mocno za szybki poród, mam nadzieję,że dziś już będziesz miała Konradka na rękach i zapomnisz o tym co przechodziłaś w ciąży :-) Bardzo mocno Cię ściskam i ślę buziaczki :*:*:*:*

Atanku ślicznie pokoik wygląda :D i wreszcie dziś zobaczyłam upragnione zdjęcie usg bo neci niestety nie miała Amelka rośnie jak na drożdżach :laugh2: <cmokwpępuszka> :*

Ostatnia edycja:
Sog u mnie w miare dobrze... byłam dzisiaj na rozmowie o prace... niby dobrze bo zawsze coś ale umowa zlecenie (praca od 17 do 21 )no trochę mija się z celem .... z Krzyśkiem praktycznie nie będę się widziała... a staranka hm.. staramy się... w tym miesiącu chyba coś poszło nie tak bo w 20 dc dostałam "miesiączke" bardzo dużo wręcz czarnych upławów ... ale na razie nie mam czasu o tym wszystkim myśleć bo w głowie tylko sesja i ślub który będzie już za miesiąc !:D
A Ty kochana jak się czujesz?! Oswoiłaś się już z myślą że masz w sobie małego człowieczka ??:)

Ael ale Ty kochana jesteś :) Zawsze wszystkim doradzisz i miłe słowo powiesz ... a jak trza to z góry do dołu opie**:D

A mój wierszyk Ael też przekazałas???

No oczywiście kochana. Ja czekam co która napiszę i od razu wysyłam :-)

Fifka od smsa z "grą aktorską" nie odezwała się na razie. Zjadam palce przez to że nie wiem co się u niej dzieje...

Ael ale Ty kochana jesteś :) Zawsze wszystkim doradzisz i miłe słowo powiesz ... a jak trza to z góry do dołu opie**:D

Zawsze służę swoją osobą :-) Pamiętaj jak Ty będziesz rodziła to ja tyż będę z Tobą duchowo i telefonicznie ;-)

Ostatnia edycja:
ja dzisiaj siedziałam cicho i tylko czekałam aż któraś napisze wieści od Fifki... tyle się namęczyła bidulka żeby donosić do bezpiecznego tyg Konradka i teraz jeszcze tyle nerwów :/

Sog u mnie w miare dobrze... byłam dzisiaj na rozmowie o prace... niby dobrze bo zawsze coś ale umowa zlecenie (praca od 17 do 21 )no trochę mija się z celem .... z Krzyśkiem praktycznie nie będę się widziała... a staranka hm.. staramy się... w tym miesiącu chyba coś poszło nie tak bo w 20 dc dostałam "miesiączke" bardzo dużo wręcz czarnych upławów ... ale na razie nie mam czasu o tym wszystkim myśleć bo w głowie tylko sesja i ślub który będzie już za miesiąc !:D
A Ty kochana jak się czujesz?! Oswoiłaś się już z myślą że masz w sobie małego człowieczka ??:)

Ślub powiadasz?? no to pięknie Kochana, wiec masz racje i nie przejmuj się starankami a przy luzowaniu moze samo zaskoczy...a z praca współczuje strasznie...ja tez się ostatnio nachodziłam na rozmowy i w koncu tez wychodziłam ale sie okazuje ze fima moze niebawem upasc i znów trzeba bedzie cos działac ale chyba juz cos własnego bo na humory szefów juz nie mam nerwów i pracowac pod kims to nie dla mnie grrr.....
tak więc powodzenia Kochana w szukaniu i wprzygotowaniach do slubu, bo to piekny czas....
no i przesyłam fluidki od mojego kropka special for you:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~`~~

Dziewczyny na spokojnie przeanalizowałam te wyniki nasienia mojego męża i wszystkie są powyżej normy, oprócz objętości, nawet ta nieszczęsna morfologia plemników... dlatego już sama nie wiem, może ta moje P. ginekolog coś źle zrozumiała.... i wprowadziła nas w błąd....

Laska! Spokoj juz! Wedlug tego, co mi przeslalas (i norm tam podanych) w normie jest wszystko poza objetoscia. Idz do specjalisty, nie do ginekologa zwyklego i bedzie jasne. I tak jak Ci w pw napisalam - powtorzcie badanie.

witam ponownie :-)
już po batmanie, kurde miał przyjść o 15.30 a zjawił się po 17 :wściekła/y: a ja jak głupia od okna do drzwi latałam :angry: widziałam na klatce że sąsiedzi też wyglądali przez drzwi :-p
ja najedzona, ale coś jeszcze bym przekąsiła :-p

Jaki batman?!?! Ciekawosc mnie tak zzera, ze nie zasne!

U Fifki nadal bez zmian, co 7 minut bolesne skurcze. Za jakiś czas ma prosić o badanie szyjki czy jakaś zmiana w rozwarciu.

Prosic?! To tzreba prosic?! Matko boska jak ja sie ciesze, ze w tym strasznym zdrowotnie kraju nie mieszkam. Boze jedyny.

Dla fifki - kochana! Przede wszystkim przykro mi, ze sie musisz tak meczyc i cierpiec! Ale pomysl sobie, ze jak ten gagatek konrad bedzie zbuntowanym nastolatkiem to za kare mu w szczegolach opowiesz jak tkwil glowa w kanale :) bedzie dobrze! Bedziecie zaraz razem i to, co sie teraz dzieje przestanie byc takie wazne. Sciskam na placek!

No oczywiście kochana. Ja czekam co która napiszę i od razu wysyłam :-)

Fifka od smsa z "grą aktorską" nie odezwała się na razie. Zjadam palce przez to że nie wiem co się u niej dzieje...

Zawsze służę swoją osobą :-) Pamiętaj jak Ty będziesz rodziła to ja tyż będę z Tobą duchowo i telefonicznie ;-)

To może jeszcze potrwać:D może akurat Ty będziesz nosiła pod serduszkiem braciszka albo siostrzyczke dla Wiktorka :D:D:D

Ślub powiadasz?? no to pięknie Kochana, wiec masz racje i nie przejmuj się starankami a przy luzowaniu moze samo zaskoczy...a z praca współczuje strasznie...ja tez się ostatnio nachodziłam na rozmowy i w koncu tez wychodziłam ale sie okazuje ze fima moze niebawem upasc i znów trzeba bedzie cos działac ale chyba juz cos własnego bo na humory szefów juz nie mam nerwów i pracowac pod kims to nie dla mnie grrr.....
tak więc powodzenia Kochana w szukaniu i wprzygotowaniach do slubu, bo to piekny czas....
no i przesyłam fluidki od mojego kropka special for you:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~`~~

no to też nie zazdroszcze sytuacji z pracą :/
niby mówią studiuj będziesz miała prace a to gó** prawda :/ ja już od września CV rozsyłam i to pierwszy odzew ;/
Bardzo dziękuję za fluidki :)
A co do śłubu to jeszcze tylko wódka i pierdółki typu welon , zawieszki do wódki :D także załatwiania dużo już nie ma :)

Pok Pyscek "batmanem" nazwała księdza po kolędzie :D

reklama
Do góry