reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

jutro ie umyje panele te na scianach i na podlodze beda listwy polozone ;-) i zlozy sie lozeczko i komode ;-) by wiedziec w ktorym miejscu łóżko postawic ;-) juz sie doczekac nie moge ;-) a tez jestem strasznie ciekawa jak bedzie wygladac ;-) a widzialas profil amelki z raczka ? zaraz ci pokaze ;-)
Zobacz załącznik 426649

doobranoc kochane padam a jutro od rana znowu na nogach bo pusze kupic swielowke i plyn do paneli..i mam tescia z samochodem wiec o 8 wstajemy.

Ostatnia edycja:
reklama
Wieści Fifkowe: Biedna bardzo się męczy. Rozmawiała ze swoją ginekolog. Albo bierze leki na powstrzymanie (na które podpisała dokumenty, że nie chce brać z własnego wyboru) albo rodzi ale bez żadnego wywoływania czyli sama. Szyjka gładka, nie ma, rozwarcie nie postępuje, mały jest już główną w kanale bo czuć główkę, skurcze bolesne nadal, całego brzucha i krzyża. Nawet próbowała przeć i nic, biegała, po schodach łaziła, gorący prysznic.
Postanowiła nie brać leków.

Emi bardzo dziękuje wam wszystkim za wiadomości, przekazuje, że jesteście kochane :*

Poradziłam jej pewną rzecz...ale zobaczymy czy się zdecyduje.

Atanku cudna Amelcia, wiesz już się nie mogę doczekać aż urodzisz :-)

ojoj biedna nasza fifka tyle cierpi szkoda ze niechca jej pomoc w szpitalu jak dziecko w kanale to powinni cos dc na rozwarcie ii bol... ahh ten nfz...

ehhh... mój post został olany...:-( jak zazwyczaj zresztą....
dziewczyny znikam z tego wątku na dłużej i trzymam za wszystkie kciuki

ehhh... mój post został olany...:-( jak zazwyczaj zresztą....
dziewczyny znikam z tego wątku na dłużej i trzymam za wszystkie kciuki

Lilly kobito uduszę!!! Przepraszam, że nie odpisałam, ale denerwuje się Fifcią. Z uchem czort wie, nie mam nawet czasu kiedy iść, na razie odpukać jest dobrze. A Wiktor ma synową już, no chyba że nie wypali to przyjdziemy do Twojej Julci :-)

Ostatnia edycja:
Ael a co poradziłaś Fifce jeśli można wiedzieć? :>:D
Napisz jej że synuś wynagrodzi jej wszystkie bóle i cierpienia... :) Trzymam wszystkie palce nie tylko kciuki żeby jak najszybciej trzymała w ramionach Konradka :*

Lily co Ty piszesz!! kopala w dupala i tyle!! ile razy ja coś pisze i nie ma odzewu ??:p wchodzę kolejny i kolejny raz aż w końcu jest odzew! :p

Atanku jak się czujesz?:D

OJ lily....człowiek niee zdązy odpisac a ty juz znikasz:):)
A te wizyty co dwa tygodnie szczególnie dla mojego spokoju i dobrego samopoczucia no i ze względu na poprzednie poronienia, tak wiec czuje się zaopiekowana a te dwa tygodnie i tak się ciągnie niemiłosiernie...niech juz bedzie ten 12 tyd:):)

Ael a co poradziłaś Fifce jeśli można wiedzieć? :>:D
Napisz jej że synuś wynagrodzi jej wszystkie bóle i cierpienia... :) Trzymam wszystkie palce nie tylko kciuki żeby jak najszybciej trzymała w ramionach Konradka :*

Lily co Ty piszesz!! kopala w dupala i tyle!! ile razy ja coś pisze i nie ma odzewu ??:p wchodzę kolejny i kolejny raz aż w końcu jest odzew! :p

Atanku jak się czujesz?:D

Czesc Olciu a jak ty się czujesz??? co tam u Ciebie?? co ze starankami???

reklama
Cóż poradziłam jej by trochę zagrała by w końcu pomogli jej urodzić. Napisałam jej jak wyglądał u mnie stan przedrzucawkowy. To się kwalifikuje do cc. Jeśli będzie chciała to to zastosuje, jeśli nie postara się dalej walczyć.
Na razie w ogóle mi nie odpisuje, ale od Ciebie Olciu przekażę wiadomość, od Lilly już wysłałam.

Do góry