reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Aaa no mi się na szczęście udało tego uniknąć. Wiecie co raz, ze ta kasa ( niby nie dużo, no ale bez przesady, aż tak szczodra nie jestem:-D) dwa, wejdzie mi na piętro razem z ministranatmi, posiedzi 5 minut, a ja potem będe o wiele dłuuużej prać dywaniki na schodach:wściekła/y::-D A na dole są tylko kafelki i panele, to mniej nabrudzą:-D

reklama
jeszcze raz DZIĘKUJĘ za życzonka :*

nic mi się dziś nie chce :-( miałam się wziąć za obiad, a tu teściowa dzwoni abyśmy dziś do niej przyszli ...i tak mnie ominie dziś gotowanie :-p

Fasolka to tak zawsze jest... ja tez nie cierpię takich dwulicowych ludzi :dry:

Danao bo muszę do szkoły napisać na zaliczenie konspekt zajęć dramowych dla klasy II z Kubusia Puchatka... :/:/:/ no i babka podała tą książkę bo tam są konkretne scenariusze dla danych lektur i mamy na tym się oprzeć!! Muszę jej to wysłać na maila do 22 stycznia a chciałam to zrobić przed porodem żeby potem mieć spokój.

Aaaha takie buty. Kurcze a nie ma na necie gotowych konspektów? Ja czasem cos znalazłam chociazby tylko do zwykłych literackich. Więc może będzie coś ciekawego, z czego by się dało zaczerpnąć pomysł?

Są, nawet kilka już sobie zapisałam! No ale chciałam najpierw zobaczyć jak to w tej książce wygląda, żeby wiedzieć jak mniej więcej to przekształcić, żeby tej kobiecie pasowało... :dry:

IWASKU jakbyś widziała jak ja głupieje... cały czas sobie myślę, że za tydzień o tej porze może będę się już męczyć albo będę jeszcze czekać na męczarnie :-p ale chodzę co chwilę oglądam ubranka poukładane w szufladach... planuję, że po nowym roku ubiorę już pościel i przygotuję wszystko na tip top! Nawet wyjęłam kilka sztuk pampersów, które potem mam zamiar włożyć do takiego koszyczka, przygotowanego specjalnie do tego na komodzie :-p
A najgorsze jest to, że znów nas wczoraj z mężem ogarnęła niepewność co do imienia :-D

Ostatnia edycja:
Ma-g widzę że wiele par boryka się z tym samym czyli z imieniem. My na szczęście od poczatku mamy ustalone i bez chęci zmian. Ja patrzę na łóżeczko i wczoraj mówię do swojego szczęścia" wiesz że najpóźniej za tydzien będzie tu już spał nasz synek?"
Jakieś to takie nierealne:-)

reklama
Do góry