reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Neciuszka a co jeśli ktoś nie ma takich pieniędzy jak on sobie zażyczy??????? :baffled::baffled::baffled: chore to jest!!!

Fionka dobrze, że już po wszystkim i jest OK! Teraz tylko czekaj grzecznie aż mały zechce wyjść :-)

POMOCY
Dziewczyny czy któraś z Was ma w swoim mieście taką jakąś bibliotekę, w której można by dostać książkę "dramowa interpretacja lektur szkolnych" dla klas 2! Bo to są 3 tomiki dla każdej klasy osobny! U mnie najbliżej jest w Katowicach to troszkę kawał drogi ode mnie i raczej wolałabym nie podróżować samochodem już w tak odległe miejsca... :/ nawet na necie do kupienia jej nie ma :wściekła/y:

reklama
ja jak mieszkałam z rodzicami, to kolęda była dla mnie przyjemnością, bo bardzo lubiłam księdza. A teraz u męża kolęde omijam szerokim łukiem bo jestem gotowa księdzu wygarnąć wszystkie żale, a po co? ;-)

Hehe dobre :) Mnie w tamtym roku ksiądz sam ominął ;p Mimo że wtedy nie pracowałam i cały czas byłam w domu :) Nawet do drzwi nie zadzwonił. W poprzednim miejscu zamieszkania, udawałam, ze mnie nie ma domu :-)

magdalena u mnie nie ma w bibliotece :( a nie wiem ja powiedzialam teściowej chcesz to dawaj ja nie dam ani złotówki. mi się takie praktyki nie poodbają do tego stopnia że rzadziej do kościoła chodzę tutaj.

Jak mnie nerwuje ten net :angry: głupiego maila z załącznikiem wysłać się nie da bo się załączyć nie chce tutaj to samo, ledwie mi się udaje odpisać i zamieścić to co napisałam do was

a bo wymyślili jakiś firmowy obiad po godzinach i powiedzieli o tym dzisiaj rano, a ja miałam jakieś tam swoje plany. jak nie pójdę to będą na mnie gadać. Atmosfera w fabryce do dupy, a tam wódki popiją i wszyscy będą braćmi a jutro będą się w łyżce wody topić :/

Tak jeszcze do tematu tej kolędy. Kiedyś ktos się mnie zapytał, dlaczego ( skoro jestesmy już z mężem osobną rodziną) nie przyjmujemy księdza u nas na górze? No bez przesady, jeszcze czego, żeby w jednym domu dwa razy kasiorę zebrał? Dlatego się pofatyguję grzecznie na dół,i schowam za drzwiami do salonu:-)
Magdalena sprawdzałam w internetowym spisie pozycji jakie sa w posiadaniu mojej biblioteki miejskiej. Tez nie ma. A się zapytam, na co Ci to potrzebne?

danano to przecież na dole dziadki osobno przyjmują i tu na górze osobno, a te koperty podpisane to trzy były oczywiście dla dziadków, teściów i nas. Tylko czekać jak szwagier dostawał będzie.

reklama
Do góry