reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

No u mnie w pedagogicznej i publicznej też doopa! Jedynie w Śląskiej ale to jest spory kawałek ode mnie! Ale jest szansa, że koleżanki siostra, która mieszka w akademiku w Katowicach mi ją wypożyczy i przeskanuje fragment, który jest mi potrzebny tylko, że ona dopiero jedzie do akademika we wtorek... :baffled: no ale trudno, lepiej w środę na ostatni moment niż po porodzie.

IWASKU my też mieliśmy niby imię! Oliwier było od początku i tak miało zostać a teraz mamy wątpliwości...

Fasolka zależy jaki... jeśli nie masz komody specjalnie do tego przystosowanej to najlepiej jak kupisz taki utwardzany, który nakłada się na łóżeczko i po sprawie... bo te komody pod przewijak mają takie specjalne obramowanie gdzie się go umieszcza...

A wygląda to mniej więcej tak:
Zobacz załącznik 420583Zobacz załącznik 420584

reklama
Ale mam lenia, a im bliżej tego śmisznego obiadu, tym więcej agresji mam w sobie. Oby tylko nikt nie poruszył żadnego kontrowersyjnego tematu, bo jestem gotowa zagryźć :-D

no ja nie mam takiej specjalnej komody, tylko taką zwykła z szufladami. Najwyżej kupię rzeczywiście ten na łóżeczko, a na komodzie ustawię sobie te wszystkie dziecięce gadżety

Ostatnia edycja:
Truskawica a gdzie pracujesz ze o 2:48 jestes w pracy??? ominełam gdzies jak pisałas?? jesli tak to przepraszam i prosze o powtórzenie:):)
Atan kochana co to sie działo z ta zgaga??:( biedulka... tez mam czesto zgage:/pomimo ze nie jestem w ciazy:(
pyscek stooo lat:*
zafasolkujęodzaraz mała w brzuszku sie cieszy ze moze was posluchac:)
Neciuszka wklejaj no ino zdjecia:):):)a pizza dobra była??:)
Fifka pakuj sie pakuj bo róznie to bywa lepiej byc wczesniej uszykowanym, bo tak na szybko to masakra:)
Jestem na stronie 5232 masakra jest 14 a wy od rana juz tyle napisałyscie:)
Magdalena ja tez nie lubie koledy:/
udało mi sie nadrobic...:) hehehe

ja juz cały dom wysprzatałam...a teraz mam straszna ochote na princesse kokosowa i coca cole..:p masakra chyba pojde do sklepu:) hehehe
przyszedł dzisiaj rachunek za gaz... za jeden miesiac... az 400zł... tez tak macie??

Karla a ogrzewanie masz gazowe?? bo jeśli tak to moi rodzice mają mniej więcej takie same rachunki... ja mam ogrzewanie centralne z piecem w piwnicy a ciepłą wodę z boilera elektrycznego więc jedynie mam butlę gazową do gotowania, która mi starcza prawie na 5 miesięcy...

Ja też mam taki na łóżeczko, mimo, że komodę kupowaliśmy i tak nową na ubranka małego ale te z przewijakiem są cholernie drogie a poza tym ile tego będzie się używać...

wiecie co tak mnie nawala kręgosłup ze nie wiem juz co ze sobą robić ,chodze i chodze po pokoju, ale ile mozna kręcic sie w koło

A jaki macie rozmiar łóżeczka ??? bo ja myslę o takim 60/120 ale jestem ciekawa jakie wy wybieracie

ma_gdalena no włąsnie mamy gazowe ale mieszkamu tu od niedawna i nie wiem poportu czy to mało czy duzo:)
Neciuszka to ja cierpliwie czekam mam nadzieje ze ci sie wkoncu uda:)

reklama
ja też mam 120/60 - to są te tradycjne łóżeczka bo potem są 140/70 i takie przeważnie można później zmodyfikować w tapczanik ściągając cały jeden bok ale ja nie mam niestety miejsca póki co

Do góry