reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
lamiav sliczne prezenciaki ;-)

a ja sie objadlam i leze na wyrku i zdycham a po pierogach z kapusta i grzybami nie mowie... uciekajcie odemnie ;-) bo zapachy ze hej ;-)

a jak wam dzionek mija mi dobrze bo jeszcze troszke i bedzie sroda i usg ;-) o 16tej ;-)

SIL GRATULACJE !!!!!!Życzymy zdrówka dla Ciebie i dla Dominisi :*

Lamia ale prezentów dostało to Twoje maleństwo!:-) Super

Witam nową staraczkę i trzymam kciuki

A ja się cieszę że wreszcie po świetach. Odliczam każdy dzień i wstrzymuję oddech przy każdym nieznanym symptomie;-)
Zaczęłam mieć wrażliwe sutki ,pobolewa mnie coraz częściej brzuch i czuję parcie na dole . Kurcze zastanawiam się ile czasu przed porodem zaczyna się mieć takie objawy. Brzuch mam nadal wysoko to jedyne co jeszcze sprawia że mam nadzieję doczekać stycznia w dwupaku:-)

Ostatnia edycja:
Ja też mam nadzieje że do stycznia będe w dwupaku :) w sylwestra wieczorem będe dzowniła do bielska czy mam przyjechać czy czekać bo wtedy bede 8 dni po terminie

Dobry wieczór kochane!
Ja po prostu padam z nóg! Ale nie ze zmęczenia tylko z tego obżarstwa!! :szok: chociaż dziś to już ogólnie czuje sie fatalnie bo nogi mam popuchnięte jak balony i czuje się taka ciężka, ze hej!
A my wigilię spędziliśmy głównie u teściów choć na chwilkę pojechaliśmy też do moich rodziców, pierwszy dzień świąt u moich rodziców a dziś zaprosiliśmy jednych i drugich do siebie...

Lamia cudne prezenty, ja też dostałam od kuzynki matę edukacyjną po jej córeczce... :-)

IWASKU z tym odliczaniem to masz zupełnie jak ja! Ja tylko czekałam aż się święta skończą bo jutro mam wizytę u ginekologa i jestem ogromnie ciekawa co mi powie :-) oprócz tego mam identycznie objawy jak Ty... ale brzuszek nadal wysoko chociaż mama mi powiedziała, że daje mi max 2 tygodnie :-p

a ja niemam sily na nic..:no:przejedzona ciezka i zaduzo by mowic co mnie denerwuje i boli...

wiec do juterka milej nocy ;-)

IWASKU Ja się dowiem wszystkiego jutro :-) i albo jutro albo w środę jedziemy z K kupić wózek :-) cieszę się na to jak małe dziecko!
Teraz uciekam już spać bo padam! Dobranoc :*:*

Hej mam chwilke dla siebie :D nie nadrabiam tego co pisalyscie w swieta bo nie mam sily hehe doczytalam tylko ze sil urodzila

Swieta swieta i po swietach... mikolaj byl bogaty i dal mi tablet, jaka ja nusialam byc grzeczna hehe,
Skonczyl mi sie dlugo wyczekiwany okres i pora zaczac staranka :D
CZY KTOS OPROCZ SIL ROZPAKOWAL SIE W SWIETA?

reklama
Do góry