reklama
madelaine&pascal
Fanka BB :)
Na betę chętnie bym poszła, ale zaraz lecę do mojego Przedszkola i do moich przedszkolnych dzieciaczków Ja mam tylko nadzieję, że @ nie nadejdzie!
Powiedzcie mi, czy betę można robić o każdej porze dnia? Może wieczorem by mi się udało...
Powiem Wam, że ja chyba zawdzięczam II Castagnusowi...
Powiedzcie mi, czy betę można robić o każdej porze dnia? Może wieczorem by mi się udało...
Powiem Wam, że ja chyba zawdzięczam II Castagnusowi...
zafasolkujęodzaraz
Betę można robić o każdej porze dnia, niekoniecznie na czczo :-)
dziuraWskarpecie
Mama mimo wszystko...
Dzień dobry!
Wpadam na chwilkę bo mi tęskno za Wami....mam nadzieję,że mnie nie wygonicie bo ja ani staraczka ani wystarana
Liczę też,że streścicie mi tak mniej więcej co się działo,może jakieś nowe fasolki albo nowe koleżanki? No i jak Wam minęły święta?
O Sil już wiem i wszelkie niezbędne kroki w tym kierunku poczynione
Wpadam na chwilkę bo mi tęskno za Wami....mam nadzieję,że mnie nie wygonicie bo ja ani staraczka ani wystarana
Liczę też,że streścicie mi tak mniej więcej co się działo,może jakieś nowe fasolki albo nowe koleżanki? No i jak Wam minęły święta?
O Sil już wiem i wszelkie niezbędne kroki w tym kierunku poczynione
dziuraWskarpecie
Mama mimo wszystko...
Madelaine w takim razie witam i od razu gratuluję!
Lamia a no to chyba jak wszędzie,jedzonko,jedzonko i jeszcze raz jedzonko. A co u Ciebie,jak się czujesz?
Lamia a no to chyba jak wszędzie,jedzonko,jedzonko i jeszcze raz jedzonko. A co u Ciebie,jak się czujesz?
zafasolkujęodzaraz
Cześć Dziurencja :-)
Święta, święta i po świętach :-(Ja jestem jakaś taka obolała, znów mnie lewy bok nawala, ale ogólnie u mnie ok.
Co nowego na forum? hmmmmm chyba nic, a przynajmniej ja nie mam dla Ciebie żadnych nowości, ani o zafasolkowanych, ani o wypakowanych - a szkoda :-(.
A co u Ciebie? Fajnie, że do nas zajrzałaś <buziakdlaCiebie> :*
Święta, święta i po świętach :-(Ja jestem jakaś taka obolała, znów mnie lewy bok nawala, ale ogólnie u mnie ok.
Co nowego na forum? hmmmmm chyba nic, a przynajmniej ja nie mam dla Ciebie żadnych nowości, ani o zafasolkowanych, ani o wypakowanych - a szkoda :-(.
A co u Ciebie? Fajnie, że do nas zajrzałaś <buziakdlaCiebie> :*
madelaine&pascal
Ja na razie za gratulację nie dziękuję aleeee strasznie się cieszę !! Wieczorem powtórzę i jak się uda to pobiegnę na betę!!
reklama
Podziel się: