reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
madalein: gratuluję, to wspaniala wiadomość, tak obyś była tą która odczaruje brak fasolek bo już czas na nowe :-)

martocha: a ty też juzw pracy siedzisz?

Na betę chętnie bym poszła, ale zaraz lecę do mojego Przedszkola i do moich przedszkolnych dzieciaczków :) Ja mam tylko nadzieję, że @ nie nadejdzie!

Powiedzcie mi, czy betę można robić o każdej porze dnia? Może wieczorem by mi się udało...

Powiem Wam, że ja chyba zawdzięczam II Castagnusowi...

Dzień dobry!
Wpadam na chwilkę bo mi tęskno za Wami....mam nadzieję,że mnie nie wygonicie bo ja ani staraczka ani wystarana
Liczę też,że streścicie mi tak mniej więcej co się działo,może jakieś nowe fasolki albo nowe koleżanki? No i jak Wam minęły święta?

O Sil już wiem i wszelkie niezbędne kroki w tym kierunku poczynione:)

hej dziurko: ciesze się że jestes :-D
A wiesz co przez święta było bardzo spokojnie, wszyscy się objadali, parę nowych dziewczyn doszło, a dzisiaj madaline pokazała 2 kreski na teście.

Madelaine w takim razie witam i od razu gratuluję:)!
Lamia a no to chyba jak wszędzie,jedzonko,jedzonko i jeszcze raz jedzonko. A co u Ciebie,jak się czujesz?

Cześć Dziurencja :-)
Święta, święta i po świętach :-(Ja jestem jakaś taka obolała, znów mnie lewy bok nawala, ale ogólnie u mnie ok.
Co nowego na forum? hmmmmm chyba nic, a przynajmniej ja nie mam dla Ciebie żadnych nowości, ani o zafasolkowanych, ani o wypakowanych - a szkoda :-(.
A co u Ciebie? Fajnie, że do nas zajrzałaś <buziakdlaCiebie> :*

reklama
Witam mową staraczkę :-)) i gratulacje dwóch kreseczek ;-)

dziewczyny mamy grudniową fasolkę !!

Dziureczka witaj opowiadaj jak tam święta i jak Dziurawcowe dziecko, z Wami święta spędzało?

Do góry