reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
juz wstawiam :-D tak sie ciesze ze nie wiem, tylko się zastanawiam co moga im za to dać czy kupić jakieś dobre winko, czy raczej dla dzieci cos kupić (jakieś zabawki czy jakieś ciuchy kupić ) a moze i to i to, bo dali to przez moją siostrę za nic, a wiem że po nowym roku mają nam coś jeszcze dać, krzesełko do karmienia, i jakieś jeszcze rzeczy,

Zobacz załącznik 419672Zobacz załącznik 419673Zobacz załącznik 419674Zobacz załącznik 419675Zobacz załącznik 419676Zobacz załącznik 419677

lamiav boskie te prezenty:) ta mata edukacyjna i wogóle...:) super:) wszystko sie wam napewno przyda ekstra::) pozazdroscic takich ludzi bo chyba malo juz jest takich ktorzy tak poprostu oddaja swoje rzeczy kazdy chce na czyms zarobic...
wiec naprawde super ze dostałas takie ekstra prezenty dla malnstwa:D

:karla no właśnie też mi sie tak zdaje ze większość ludzi to odsprzedaje, albo do komisu oddaje, jeszcze jak taka ilość rzeczy ,no ale moja siostra u nich bawi dziecko i oni ją strasznie lubią także myślę że to dlatego, no i myslę ze tak z dobroci serca oddali :tak:. Także cieszę się z każde rzeczy.

Jejku wiecie co jak tak siedzę i się zacznę garbić to normalnie czuje jak mi brzuch przeszkadza takie głupie uczucie. A i chciałm powiedziec ze przekroczyłam 100 cm objętości w pasie :tak:

no własnie mało jest takich ludzi którzy z dobroci serca oddaja takie rzeczy wiec tym bardziej bardzo miło z ich strony:)
ja bym na twoim miejscu im kupiła jakies winko a im dzieciom moze cos słodkiego albo mała zabaweczke zalezy w jakim sa wieku bo jednak to az tyle nie kosztuje a jednak pokazesz im ze jestes wdzieczna.. moze cos ci dadza jeszcze poza tym co jeszcze maja dac:D

karla: no i tak pewnie zrobię , coś dla nich i dla dzieci, bo rzeczywiście mało mnie to będzie kosztowałao a jak bym chciał takie rzeczy nawet używane kupić to troche kasy by na to poszło:-).

A jakie plany na sylwestra?? My mieliśmy z męzem siedziec sami ale ego brat z żoną powiedzieli ze chca przyjść więc zawsze to z kimś będziemy

a my własnie mielismy robic u siebie i miało byc wiecej ludzi ale stwierdzilismy ze zrobimy sobie romanyczny wieczór we 2:)
a poza tym w piatek wraca moja babcia ze szpitala z operacji biodra, a mieszkamy w jednym domu tylko ona do góry a my na dole i mamy osobne wejscia, ale jednak chcemy byc w dmu zeby cos pomóc:)

AAA.. super!!:-D Coraz bardziej mi się włącza instynkt chyba, bo już umiem się zachwycać tygryskami, samochodzikami itd;)
Piękne rzeczy. Ja myślę, że możesz jakiś alkohol dla rodziców i zabawkę dla dzieci kupić. W sumie jest spora szansa, że ta zabawka i tak do ciebie trafi za jakiś czas;) Głupie myślenie, no ale...

reklama
sleepyhead9996 w tym c napisałas jest jakas racja:) hehe :) a po za tym to dobrze ze odczuwasz instynkt bo gdzies na innym forum czytałam ze dziewczyna po porodzie nie za bardzo chciała dotykac swojego dziecka, i zaczeło sie rozwalac ich malzenstwo i obwiniala o to dziecko...ale po jakims czasie jak to napisała nauczyła sie je kochac, i wszystko wróciło do normy..
wiecie co ja nie wyobrazam sobie nie kochac kogos kogo 9 miesiecy nosze w brzuchu, znajac mnie juz po któryms tygodniu bylabym zakochana po uszy w moim malenstwie:)

Do góry