reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Witamy nową staraczkę i moc ~~~~~~~~~~~~~~ na dobry początek;)
Dziewczyny ci tu pewnie podpowiedzą jak warto się starać, bo ja niestety nie jestem szczególnie obeznana.

U mnie tez już od rana obżarstwo.. Moje ciasto zeszło już całe:-D Jestem z siebie dumna;)

Ale tu teraz dużo bab;P Czekamy na chłopów:) ps. jak się wam podoba imię maksymilian?

No no no... ale fantastyczne wieści :-D Teraz się dopiero zacznie... Mineralna, Dagne, Iwasek, Magdalena, Donia, Ja, Atan, Lovka... będziemy się jedna po drugiej wydawać na świat nowych obywateli :tak:

Ja jakoś jutro, albo po jutrze idę na KTG i zobaczymy czy coś tam się dzieję... później 2 stycznia mam wizytę i pewnie odstawie już leki podtrzymujące. Fajnie spędzam te święta, choć strasznie brzuszek mnie od paru dni boli... niby nie skurcze, po prostu boli... :zawstydzona/y:

Witam dziewczynki :)

Sil gratulacje :)
o mamo kolejną kobietka :szok: trzeba jakiś chłopaczków sprodukować :-D

sleepy śliczny ten komplecik

My z małżem jesteśmy tak przejedzeni że chyba pęknę zaraz . Fajnie że podostawałyście prezenty i że jesteście zadowolone.

Zmykam oglądać naznaczonego :) zajrzę potem

Ostatnia edycja:
Sil ale super, jakoś czułam że to będzie dziewczynka :-) dużo zdrówka i spokoju

Witam nową staraczkę :-)

A mnie dziś w nocy bolał brzuch tak na @, wieczorem jedziemy na ostry dyżur zobaczyć co i jak. A w ogóle noc była masakryczna, moja mama miała nieznośny ból ślnianki, męża bolał ząb a mnie brzuch, pomór jakiś :-)

A i jako, że dzisiaj w Belgii dzień pracujący to na promocji zakupiła mi mama blueczkę i getry i ciążowe z Preamamam, bardzo jestem kontenta :)

Dziękuje Dziewczyny za ciepłe przyjęcie :*

Mam do was pytanie. Otóż biorę CASTAGNUS łącznie dwa miesiące, z tym że miałam przerwę około 3 tyg. Podczas wcześniejszych cykli nie bolały mnie piersi przed @, natomiast teraz nie mogę wytrzymać, chodzić po schodach i spać na brzuchu. Czy któraś z Was też przez to przechodziła?

Sil ogromne gratulacje malutkiej Dominiki , w końcu niespodzianka wyszła jak trzeba ;-)

Witam nową staraczkę w naszym gronie i życze cię szybkiego zafasolkowanie

Ja tez objedzona tak że szok, ledwo żyje ale wpierniczam dalej :-D

no dziewczynki ja własnie robie mojemy małzonkowi obiadosa:)
bedzie udziec z indyka i frytki:) juz mu slinka leci:)

Witam serdecznie nowa staraczke:)
tez bym chciała w tym cyklu zajsc w ciaze:)

wogóle to bylismy w 1 swieto w kosciele i nie uwuerzycie:) był wysyp blizniaków:)
masakra jakas..najpierw stoimy patrze obok nas siedzi dwóch takich samych chłopców:)
potem patrze przyszły do żłóbka dwie takie same dziewczynki, na to kolejne dwie takie same dziewcznki:) i jak juz myslałam ze to jakies omamy to przyszedł tata z dwoma takimi samymi chłopcami:) a ja sie modle zeby jedno mi sie urodziło a nie blizniaki którymi jak kiedys wspominałam jestem obciazona:) i moj maz tez hahahaha
wyobrazcie sobie moja mine:)

Pamiętam,że daaaawno temu marzyły mi się bliźniaki... a teraz marzy mi się chociaż jedno ;-). Mam nadzieję,że @ jutro nie przyjdzie i ten okropny ból piersi jest zwiastunem fasolki. Zastanawiam się,czy testować rano...?:hmm:

reklama
madelaine możesz jutro testować z porannego moczu, ale jak wyjdzie jedna krecha to się nie załamuj, czasem stężenie bHCG nawet w dniu spodziewanej @ jest zbyt niskie. Jaki masz test? o czułości 10 najlepszy, mi wyszedł już 2 dni przed spodziewanym terminem @
trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
niestety nie pocieszę Cię, że ból piersi jest ewidentnym objawem ciąży :no:, może być i na II i na @

Do góry