reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

A ja wczoraj jadłam z mężem pizzę, bo po tych lekarzach już mi się nie chciało gotować, a Zbyszek stwierdził, że mu dobre wyniki wyszły, to musimy sobie to wynagrodzić ;-)
A na dzisiaj zażyczył sobie kasze mannę na mleku :-), a ja na to jak na lato :-)

laki wklejam fotke prosze sie nie smiac:)
czekam na szczsrosc do bolu
fifcia trzymam kciuki
iwasku kochana płodna płodna była ale czy pozytywnie hehe
Zobacz załącznik 418049
aż sobie zagwizdałam
wink2.gif
ty dzido, ale dupa z Ciebie
biggrin.gif

fajnie, tylko gorset tak wygląda jak by Ci (.)(.) zgniatał, ale może to tylko tak na zdjęciu widać. Ogólnie jak dla mnie szaaaaaaałłłłłł dziki szaaaałlłłl

Ostatnia edycja:
reklama
Kwiatuszek wyglądasz zaj.edwabiście :D a jedyne co to bez staniczka lepiej :)

U nas dziś wątróbka ziemniaczki i surówka z białej kapusty :)

Lamia pieronie przez ciebie przyniosłam sobie kawałek wiejskiej kiełbasy i musztardę :p

neciuszka: o nie kusisz takimi niezdrowymi smakołykami, a ja mam tylko na takie rzeczy chęć :-)

kochana tak naprawdę to to co jemy to zachcianki naszych pociech w brzuszkach wiec nie mozna sobie odmawiać ,a niech ci ta kiełbaska na dobrą przeminaę materii pójdzie :-D

kwiatuszek : ty lasko jedna, wyglądasz bosko, wydaje mi się ze ogólnie to sukienka leży idealnie, w biuście na pierwszym zdjęciu to troszkę widać ze przy ciasna ale na pozostałych fotkach wygląda super:-)

Ostatnia edycja:
kwiatuszeq...ja bylam przekonana, ze to zdjecie jakiejs gwiazdy filmowej:-) slicznie wygladasz, ale rzeczywiscie bedz stanika lepiej:-) to na sylwka?

No nie pogadasz ;) Kwiatuszek a może stanik to jeśli już ten silikonowy co ma same miseczki on ci przytrzyma co i gdzie trzeba a nie będzie takiego efektu jak na tych zdjęciach :)

tak mila na sylwka pozniej wam po sylwku wkleje zdj w pełnej okazałosci:) no musze sie przejsc do sklepu z bielizna poszperac moze znajde odpowiedni jakis w internecie widzialam ze laski zakladaja czarne staniki bo ta lamowka jest czarna i wyglada jakby tak musialo byc ale ja chyba bym sie tak nie czua jak wiesniak moj michu robil fotki mowilam ze jak on nie potrafi doradzic to musze sie was poradzic z gory dzieki

zafasolkuje ty sie nie smiej bo kiedys na imprezie mi zjechala bluzka ale zauwazylam w pore i dobrze ze kolor stanika mialam identyczny bo byłaby afera :)

reklama
Do góry