to ja w czwartek albo w piatek tez przymierze 3 sukienki i doradzicie mi w ktorej isc...moj mi obiecal,ze buty mi dokupi,ale sukienke mam wybrac z tych co juz posiadam...a ze on mi nie doradzi nigdy, bo facet ot facet wiec zapytam sie was z kwiatuszkiem rewie mody zrobimy :-)
reklama
zafasolkujęodzaraz
Fanka BB :)
tam zaraz AFFFEEERRAAA ;-)zafasolkuje ty sie nie smiej bo kiedys na imprezie mi zjechala bluzka ale zauwazylam w pore i dobrze ze kolor stanika mialam identyczny bo byłaby afera
kwiatuszekq20
hehhe ja musialam juz cos kupic bo w szafie pustki
zafasolkujęodzaraz
ja <mmmmuuuaaa>
kwiatuszekq20
lece po zakupki i wracam
zafasolkujęodzaraz
Nuuuuuudaaaaaa Panie, nuuuudaaaaaaa
Ale mam lenia, ponosi mnie w tej tyrze dzisiaj, żeby tylko jutro szybko zleciało, czwartek przebimbam 4 h i świętaaaa. Tylko mąż mi zepsuł mój misternie ułożony plan działania i muszę teraz od nowa czas sobie organizować.
Ale mam lenia, ponosi mnie w tej tyrze dzisiaj, żeby tylko jutro szybko zleciało, czwartek przebimbam 4 h i świętaaaa. Tylko mąż mi zepsuł mój misternie ułożony plan działania i muszę teraz od nowa czas sobie organizować.
fasolka: a piątek macie wolny ????????
Ja już przysypiam, kończę dzisiaj wcześniej bo sie tak z koleżanką z pracy umówiłam ze sobie trochę skrócimy czas pracy a jedna na posterunku zostanie , tylko zastanawiam sie o ktorej wyjsć zeby nie przegiąć ;-)
Ja już przysypiam, kończę dzisiaj wcześniej bo sie tak z koleżanką z pracy umówiłam ze sobie trochę skrócimy czas pracy a jedna na posterunku zostanie , tylko zastanawiam sie o ktorej wyjsć zeby nie przegiąć ;-)
reklama
zafasolkujęodzaraz
lamiav już idź, w końcu jesteś za polową ;-)
piątek macie wolny boście sobie urlop wzięli ;-) i mam pół dnia urlopu w czwartek, to przyjdę z rańca po ściemniać nieco i spadam do domu
piątek macie wolny boście sobie urlop wzięli ;-) i mam pół dnia urlopu w czwartek, to przyjdę z rańca po ściemniać nieco i spadam do domu
Podziel się: