reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
najgorsza klapa bedzie jesli w sylwestra albo nowy rok dostane @ bo po ostatnim cyklu to juz sie wszystkiego moge spodziewac trwal 23dni bo troche mialam wysiłku i juz buch mimi brania lutki czuje ze u mnie juz po owu ale skoro nie robilam testow ani nic to moge sobie czuc najwazniejsze ze staranka były i trwaja ale jak juz wspominalam nie wiadomo.mam sterte prasowania a szczerze to nie chce mi sie nic dzis ,jeszcze czeka mnie reszta zakupów.wczoraj strasznie mnie wzielo zaczełam myslec i gadac do mojego jak to bedzie jak bedziemy mieli dziecko i wogole.Oststnio mam problemy z zasypianiem normalnie zasypiam o 1 budze sie o 6 i nie moge zasnac i budze sie co 20 min

Ooooo Lamia już zdezerterowała z pracy ;)

Pozmywałam wątróbka się robi. Nawet sesję małą mojemu futrzakowi obżarciuchowi zrobiłam ;)

Wiecie co aż wstyd pisać ale ja nie mogę po prostu :wściekła/y: ta rodzina jest poj.ebana !!!

Schodzę teraz na dól miseczkę oddać bo coś brałam z dołu i patrzę co oni jedzą. A oni jedzą placki ziemniaczane które ja do wyrzucenia dałam kurom bo z soboty do dziś leżały sobie nawet nie w lodówce. No bez przesady nooooo :wściekła/y: i jeszcze do mnie czego wyrzucić chciałam wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr. Mój komentarz: żebyście się czasem nie pos.rali po tych plackach i wyszłam bo nie mogę po prostu

A to mój futrzakos :)

Zobacz załącznik 418141

reklama
Do góry