reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
hejka dziewczęta :-)

Widzę, że rozmowa o ciastach;> Bardzo dobrze... Magda, możesz mi wkleić link z tym milky który tak dobrze wyszedł? Nie ma szans, żebym sie dokopała, a mam ochotę zrobić coś dobrego..

Hej dziewczyny moje

Co do sprzątania, to Paweł co może to posprząta. Jak mały mi nie pośpi w dzień to nawet nie mam kiedy się za cokolwiek zabrać.
Wczoraj żeśmy się pokłócili, bo on sprzątał łazienkę, przyszłam do niego i tylko dałam mu małą radę odnośnie wymycia jednego kawałka podłogi, że lepiej namoczyć, bo żaden psikacz nie dałby radę. A ten na mnie z pyskiem, że to on sprząta, że mam mu się nie wtrącać w robotę, on sobie zrobi po swojemu i żebym przestała go traktować jak głupka. No to po tym ostatnim żyłka mi pękła, bo nic takiego nie powiedziałam, ani nie robiłam żeby tak odczuł, to się wydarłam, że mnie to umie zwrócić uwagę bym nie krzyczała, a sam głos podnosi, że nawet nie potrafi przyjąć do siebie pewnych rzeczy jakie mu mówię i że w tym momencie z powodu jego zachowania jest idiotą, a jak będzie chciał się przytulić/buziakować/seksić to się niech ode mnie odpiórka i nawet nie przychodzi. Polazłam do małego i zrobiłam jawny bunt. Potem jak skończył łazienkę przyniósł mi kawałek ciasta i się kajał. A ja niee, nie ma łatwo, odbąkiwałam tylko olewczo na jego pytania.
Potem chciał się przytulić to kazałam mu się odwalić, bo za to co wcześniej zrobił to nawet nie ma prawa się przytulić. To siłą przyciągnął i przeprosił...Przynajmniej tyle, że w końcu nauczył się mówić przepraszam...

A ja piekę jakiś eksperyment z resztą na święta do rodziców. Zrobię ciasto marchewkowe przełożone ćwiartkami kwaśnych jabłek i na to polewa z ugotowanego zagęszczonego mleka słodzonego.
Tak mi się zwidziało i mam nadzieję, że to "coś" wyjdzie XD

Hah nakręciłam film jak młody leży w łóżeczku i śmieje się do karuzeli XD

Fasolka ale do dwóch rozlewasz to ciasto z takiej ilości składników jak jest w przepisie i ładnie wyrastają???

Sleepy proszę ;-) Milky way - sprawdzony przepis jeśli masz rękę do biszkoptów to wystarczy jeden, mi niestety nie wyszedł mimo, ze robiłam wszystko tak jak w przepisie, w połowie pieczenia wyrósł pięknie a jak już dochodziło do końca to opadł więc ja musiałam upiec dwa biszkopty bo wyszły mi takie placki :-p no i do kremu ważne żeby dodać jednak masło a nie margarynę! Naprawdę jest pyszne!

Ael na szczęście mój mnie słucha co ma zrobić bo jak mu powiedziałam, że ma umyć kafelki w łazience to już nic innego by nie zrobił więc musiałam mu palcem pokazać, że trzeba boiler umyć i automat odsunąc i posprzątać za nim...

Kurcze nie wiecie czy to radio RMF święta można znaleźć normalnie w radiu czy tylko on-line??

Ostatnia edycja:
reklama
A ja skończyłam projekt kalendarza :)

Mag daj ten przepis na milky dołączam się do sleepy :)

Ael
ja również wnoszę o filmik :) mój chłopina uwielbia jak mu fotki wiktorka na fb pokazuję:)

U mnie Irena myje okna. Nich myje ja się nie tykam bo nadal żem nie wyzdrowiała a i przecie nie mogę.

Fasolka a ty wiesz że jeszcze ciuszków nie dostałam?

mag
tylko w internecie to radio jest

Ostatnia edycja:
Do góry