reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Już dajta czas zgrywam film, a raczej filmy bo dostaniecie bonusowy jak chrapie XD

Mag takie tematyczne radio to pewnie tylko na necie.

Neciuszka czekaj to Twój chłopina zachwyca się moim synem? No jak wy się zachwycacie to się nie dziwię ale żeby Twój małżonek?! :szok:

reklama
madzia, dzieki. A ta masa wychodzi taka tortowa? Może głupie pytanie, ale ja jestem dupa w pieczeniu, więc musisz wybaczyć;P To radio chyba tylko online.

Ael: Zapytałam czy tak się zdaża. Lekarz powiedział że czasami tak, ale nie na jego sprzęcie;P

Zaczynam doczytywać co żeście naskrobały więc:

fasola: Gratuluje kopniakow!! A tak narzekałaś;P Teraz msz następny powód do zmartwień jak będzie grzeczna przez dłuższy czas;)

i pochwalę jeszcze piękne choinki! U nas jest zwyczaj dekorowania w wigilię. Zobaczymy czy wytrzymamy:)

Jeszcze wam opowiem co mój ślubny głupol wymyślił:)

Jak się dowiedział, że będzie syn i ochłonęliśmy po wieści o tych torbielach, to zaczął się zastanawiać, jakie są szanse przeprowadzki do warszawy:) Pewnie nie wiecie czemu. Otóż tam jest szkółka barcelony, czy innego klubu:-D A mój Michal to niespełniony piłkarz. Miał ciągle kontuzje i niczego wielkiego w tym nie osiągnął, ale całe życie grał i gdzie by nie grał był najlepszy:) Teraz nawet w takiej śmiesznej lidze gra i go sędzia po meczu zaczępił i poprosił o numer, bo się tu marnuje. Także mąż mój prywatny powiedział, że będzie miec chyba niezdrowy stosunek do syna. Najpier nauczy go kopać a potem chodzić;) Głupol;P

Ostatnia edycja:
Neciuszka wysłałam już linka wyżej :-)

Sleepy nie, ona na początku jest taka rzadsza ale potem w lodówce robi się taka fajna konsystencja, że nic nie wypływa i nie wycieka, jest ciut twardsza od tortowej. Ja samą masę za nim wyłożyłam na biszkopt wstawiłam na pół godizny do lodówki, żeby mi się nie powylewała tak brzydko! No i ważne, żeby masy za długo nie miksować bo im dłużej tym ona będzie robiła się rzadsza!

Ael tak mój mąż jest Wiktorkiem zachwycony :) a jego ulubione jest zdjęcie z tą stópką na zbliżeniu ;)

Mag ja mam przepis na biszkopt który wszystkim wychodzi, jeszcze nikt go nie spitolił ;)

Haha mój chrześnik "ubierał chinkę" :-D

Dobry dziewczyny :-))

Ja wczoraj piernik upiekłam, a M. nawet nie czekał aż wystygnie i sobie nałożył :-) dobry ale spód się trochę spiekł.. nie umiem wycyrklować na M. piekarniku ilości stopni jak mam w pokrętle 1 2 3 4 5 6 :D

Sleepy no to Wiktor będzie miał kolegę w zbrodni :-D

Neciuszka to podziękuje małżonkowi, bardzo mi miło z tego powodu :-)

Magda ja tyż tu mam taką kuchenkę z liczbowym pokrętłem, temperatura mniej więcej układa się tak: 130, 145, 160, 180, 200, 220.

Proszę filmy, tylko dupnie się dźwięk nam nagrywa, ale czego wymagamy po starej cyfrówce XD

[video=youtube;wm1tXehogY8]http://www.youtube.com/watch?v=wm1tXehogY8[/video]
[video=youtube;r4ran8nd-So]http://www.youtube.com/watch?v=r4ran8nd-So[/video]

Oj Ael.. Ja nie wiem, ale chyba się kiedyś przejadę do Ciebie i trochę się nacieszę młodym. Słodziak piękny:D

A mi się najbardziej podoba to gdzie śpi i się uśmiecha. Albo nie śpi i się uśmiecha z zamkniętymi oczkami?:) Chociaż wszystkie są piękne bo i model wyborny:D A to gdzie jest Ael to już wg:| Ale, tobie ktoś mówił że jesteś do alby podobna?:|

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry