reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Fasolka a to tak, patrzeć na czyjeś dziecię i wiedzieć, że za kilkanaście tygodni zobaczy i weźmie się swoje własne to super uczucie. Wiem po sobie :-D
A jak już weźmiesz na ręce swoje maleństwo, każde inne przestaje istnieć :-)

A ja czekam jeszcze na swój cycnik do karmienia :-p i płytę dla mamusi pod choinkę i też nie ma a dość dawno zamawiałam... :eek: cycnik w sumo może przyjść po świętach ale płyta dobrze by było jakby do soboty zdążyła :-p

Ael aj ja już i tak w twoim małym zakochana jestem :-D Śliczny facecik!

Netka
a pokaaaaaaż!!!

Ciekawe co tam u Lamii na wizycie..

Ja mam wizytę u gina dzisiaj o 17.45 i jutro KTG na 11 w szpitalu. Ssstressssa mam! Będą wyniki wymazu szyjki i będzie już wiadomo co to za wydzielina ze mnie leci... i czy wymaga to interwencji i leczenia czy nie...

Hahaha fasolka ja też kupiłam na początku ciąży takie zwykłe ale większe biustonosze i ten pierwszy który kupiłam jest już stanowczo za mały :-D a ja tak kochałam swoje małe 75B... :-( teraz mam już 85C i to tak na styk a jeszcze teściowa mnie pocieszyła, że po porodzie będą jeszcze większe i kupiła mi 85D :-D

Fasolka ja uwielbiam takie połączenie!!!! I dużo soli!!!!!!!! Pycha!

Fifka będzie na pewno wszystko dobrze :-)

reklama
Do góry