reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Cześć Neciuszka. Mój mąż ma problemy z srcem, bo kilka lat temu miał powikłania po grypie i niestety rzuciło się na serducho. A czy mu się nazbierało? Hmmmmm dobrze, ze skończyło się tylko tak, ale widać było, ze się porządnie wystraszył, moze na jakiś czas się uspokoi i zwolni z praca. Neciuszka on jest totalnie przemęczony, bo pracuje świątek, piątek i niedziele i jak zliczy godziny z dodatkowej działalności to mu drugi etat wychodzi. Tak się nie da żyć.

Lamiav myśmy dostali bony na święta 380 zł do jakiegoś tam marketu i każdy liczył, ze dodatkowo będzie karpiowe, a tu w tym roku lipa.

Fifka i dobrze, ze Ci się głupio zrobiło ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Neciuszka...prosze bardzo, wybierz sobie najpiekniejsze :-):-) Zdjęcie0998.jpg

dzis sobie na necie szukalam ile mnie beda kosztowac badania do IVF i umarlam po prostu...dam tylko przyklad, jedno badanie AMH (rezerwa jajnikowa) bedzie mnie kosztowala ok 160zl:szok::szok: po prostu jestem zalamana...a gdzie mowa o innych 40...i jeszcze moj M...o losie, czemu to nie jest refundowane chociazby w polowie, bardzo by to ulatwilo nam zycie...:crazy:

fasolka: no co w końcu dopadł nas kryzys

neciuszka: no nawet się cieszę z dzisiejszego rozkładania nóg :-D bo chce już wiedziec co z moją szyjką

fifka: eee no wstydź sie kobieto, mąż cię tak uraczył a ty taka wredna wydra :-p, za to dasz mu soczystego buziaka i ci przebaczy poranny wredny nastrój

kobiety co konkretnie pieczecie na święta !!!!!!??????????

milia: ja sie juz poczęstowałm wirtualnie, mniam :-)

Fifka a kalendarz robię ze zdjęciami które wydębiłam od niej ale nie powiedziałam po co :D

Fasolka to musi koniecznie zwolnić nieco przecież dzieciaczka ma w drodze

Lamia no proszę cieszy się że rozkładać będzie nogi hihi

Milaa dziękuję :)

Ja mam serniczek w kuchni mąż wczoraj mi kupił jak w piekarni był :)

A ja nic nie piekę chyba może jedno ciasto jakieś bo mi nic nie pozwalają robić. Irena niech sobie robi po swojemu, a my chyba skorzystamy z tego że stwierdzili że niby mieliśmy zostać na wigilię tutaj :/ ale powiedzieli że może byśmy pojechali do mnie bo za rok dzieciaczek i wogóle. A żadne z nas nie ma ochoty na święta tutaj bo nie ma atmosfery.

Ja piekę tarte z jabłkami ( piekę ją tylko raz w roku na święta waśnie), piekę szybki piernik na maślance, a że piekę to podwójnie i daję mamie, to w zamian dostaję strucle makową :-) Teściowa piecze jeszcze sernik i jakieś bzdury, których już ja nie jadam, zresztą jej sernika tez nie lubię bo jest puchaty.

reklama
no ja muszę piec bo maja kochana mam ma 2 lewe ręce do pieczenia, no i mój tatuś kochany czeka na moje wypieki, miałam sernika nie robic ale sie czepili więc na pewno będzie ale coś jeszcze musze wymysleć

Do góry