cześć kobietki, ja juz posprzątałam cały dom, upiekłam ciasto jeszcze mi została galeretka do wylania ale czekam aż stężeje, po smażyłam schabowe, zmieniłam pościel - ufff i juz padam
Dla męża zostawiłam ścieranie kurzy bo nie cierpię tego robić, no i czeakm aż wróci z zakupów, o dziwo jeszcze nie dzwoniła - zawsze dzwoni parę razy czy to czy tamto kupić .
No jak odpoczne to zamę się sobą, obiadek i goście .
Neciuszka: dałaś mi plan na jutro, zadzwonie do rodziców i powiem ze też chce na giełdę jechać, mój jutro od 7-19 stej w pracy to nie chce mi sie w domu samej siedziec
fifka: melduj co tam sie z toba dzieje, jak cie skurcze dopadną, kurde mogłabys jeszcze troche ponsic małego w brzuszku
Ael: no, może być moja córcia narzeczoną, ale wczopraj juz koleżanka zaklepała dla swojego 8miesięcznego synia także mogą o nią powalczyć :-)
Magdalena: ja mam taką sałetkę z tuńczykiem bardzo dobra:
makaron rurki, tuńczyk w sosie własnym, oliwki, papryka, ser typu włoski (bardzo dobry jest w Lidli - opłaca sie bo jest tani jest go dużo i smakuje )lub jak nie masz to może być mocarella bo podobny smak, ogórek konserwowy, kukurydza, majonez rozrobiony z jogurtem ,pieprz, z solą uważać trzeba bo tuńczyk słony.
Albo taka:carry z kuskusem
pierś smażona z carry, do tego kuskus, świeży ogórek, pomidor, seler ze słoika, kukurydza, papryka, ser żółty, pieczarki konserwowe - sosa z majonezu jogurtu naturalnego i troszke ketchupu, i gotowe bardzo dobrze
slepp: powodzenia kochana na usg :-)