reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Fifka mam nadzieję, ze Konradek jednak posiedzi jeszcze do stycznia! Ale w razie czego pamiętaj, ze lekarze już go w miarę przygotowali do przyjścia na świat więc na pewno będzie wszystko dobrze dlatego się nie denerwuj tylko spokojnie odpoczywaj! :*

No to ja uciekam zobaczyć moja bratanicę! :-) narobię jej masę zdjęć :-p

reklama
Magdalena to miłego dnia życzę i czekam na foteczki :-D

Neciuszka uważam :* choć troszkę i denerwuję...

Donia gratuluje zakończenia 34 tygodnia!!! :tak:

No troszkę się nerwuję tymi skurczami. Nie bolą i da się zyć, tylko troszkę się boję zeby to się nie rozkręciło... :zawstydzona/y: No ale nic, dzisiaj nie będe sama więc nie ma strachu, Co ma być to będzie...

Fifcia wiem że się denerwujesz i chociaż łatwo mówić postaraj się to zdenerwowanie gdzieś schować ;) magdalena dobrze napisała choć by coś się wydarzyło już teraz jakoś Konradek jest rozwinięty :)

Fifka bierz nospę i mgnez i leż z nogami w górze jak za starych dobrych starankowych czasów :-)
mały jeszcze posiedzi, tylko nie myśl o tym.

melduję się przed usg!:D

Zaraz wychodzimy. Trzymajcie kciuki żeby się zaprezentowało.
Ja zaraz nerwicy dostanę, martwię się, bo znów młody się nie odzywa od wczoraj... Ale jeszcze tylko pół godzinki i go/ją zobaczę..

do usłyszenia!

Sleepy bo się denerwujesz, dlatego siedzi cicho :tak: Mój jak się czymś stresuje to też cichutko jak myszka siedzi... ale za to jak się zezłoszczę to złosci się ze mną i kopie jak oszalały... Trzymamy kciuki i czekamy na wieści!! :tak:

cześć kobietki, ja juz posprzątałam cały dom, upiekłam ciasto jeszcze mi została galeretka do wylania ale czekam aż stężeje, po smażyłam schabowe, zmieniłam pościel - ufff i juz padam
Dla męża zostawiłam ścieranie kurzy bo nie cierpię tego robić, no i czeakm aż wróci z zakupów, o dziwo jeszcze nie dzwoniła - zawsze dzwoni parę razy czy to czy tamto kupić .
No jak odpoczne to zamę się sobą, obiadek i goście .

Neciuszka: dałaś mi plan na jutro, zadzwonie do rodziców i powiem ze też chce na giełdę jechać, mój jutro od 7-19 stej w pracy to nie chce mi sie w domu samej siedziec

fifka: melduj co tam sie z toba dzieje, jak cie skurcze dopadną, kurde mogłabys jeszcze troche ponsic małego w brzuszku

Ael: no, może być moja córcia narzeczoną, ale wczopraj juz koleżanka zaklepała dla swojego 8miesięcznego synia także mogą o nią powalczyć :-)

Magdalena
: ja mam taką sałetkę z tuńczykiem bardzo dobra:
makaron rurki, tuńczyk w sosie własnym, oliwki, papryka, ser typu włoski (bardzo dobry jest w Lidli - opłaca sie bo jest tani jest go dużo i smakuje )lub jak nie masz to może być mocarella bo podobny smak, ogórek konserwowy, kukurydza, majonez rozrobiony z jogurtem ,pieprz, z solą uważać trzeba bo tuńczyk słony.
Albo taka:carry z kuskusem
pierś smażona z carry, do tego kuskus, świeży ogórek, pomidor, seler ze słoika, kukurydza, papryka, ser żółty, pieczarki konserwowe - sosa z majonezu jogurtu naturalnego i troszke ketchupu, i gotowe bardzo dobrze

slepp: powodzenia kochana na usg :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Lamiav narazie jest dobrze. Te nospy zaczęły działać i nic już się nie dzieję... mam nadzieję ze nie wróci. Dzisiaj nie będe sama więc ma się mną zająć jak coś. Będę dawać znać czy nic się nie zmienia :tak:

Do góry