reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Też o tym pomyślałam jak przeczytałam, ze pies je kości... :no: Może być bieda jakich mało...

Magdalena to pogadaj z nią i powiedz jaka jest sytuacja... nie denerwuj się :*

reklama
Fifka właśnie w takich sprawach z nią nie da się pogadać... :/ nawet sobie nie wyobrażasz jaka była walka jak nasz sunia była mała i walczyliśmy o to żeby dostawała swoje posiłki 3 razy dziennie i do takiego jedzenia sie przyzwyczaiła tym bardziej, że nie chciała jeść suchej karmy w ogóle więc czekaliśmy aż zgłodnieje ale to się nigdy nie stało bo co wyszła na dwór to teściowa jej rzucała RESZTKI Z OBIADU :wściekła/y: ona tak wychowała swojego psa więc wszystkie tak muszą być wychowane :/:/:/:/ tyle kłótni tym spowodowała ale nic jej to nie dało do rozumu więc teraz mam psa, który żebra o każde ludzie jedzenia i nie chce jeść suchej karmy w ogóle!
A ile razy Naja miała biegunkę po tym jej dokarmianiu przez całą noc! Ale nic do niej nie docierało! Kiedyś usłyszałam od os 3 że chodzi po rodzinie i nas obgaduje, że psa zagłodzimy!

Ostatnia edycja:
Taka cielęca kość raz na jakiś czas nic nie zrobi ( może mieć w najgorszym wypadku biegunkę) ale żadnych kurczakowych czy wieprzowych.. bo będziesz patrzyła jak pies Ci odchodzi, tym bardziej,że może mieć skręt żołądka ( dlatego nie powinno się psa od razu po jedzeniu brać na dwór ) a przy skręcie żołądka każda minuta ważna..

Ja nie mam na to żadnego wpływu... mój pies nie wychodzi zaraz po jedzeniu na dwór bo większość swoich posiłków tam zjada... ja nie jestem w stanie gonić psa żeby nie zjadała tego co ona rzuca a rzuca dosłownie wszystko!

witam lamiav gratuluje córeczki a co ja ci wróżyłam bo nie pamietam :baffled:
super ze coreczka tatusia czekam juz na jutrzejsze zdjecia ;-)

a po wigilii fajnie tylko dostalam wyplate z kwoty co mam na umowie... a nie to co dostawalam normalnie... ahh ale coz ..schowana na styczen bo za styczen juz zus mi zaplaci ale niewiem kiedy mi da pieniadze czy zus mi na kontpo przelewa czy przynosi listonosz jak to jest ??
na wigilii wesolo było smialam sie ze hej ;-)

widze ze juz nikogo niemA WIEC DOBRANOC

Ni i przede wszystkim przygotuj się, że ZUS wypłaca tak jak dostajesz L4... czyli jak dostajesz zwolnienie na okres poniżej miesiąca czyli 4 tygodni to tak będziesz miała wypłacane... np jeśli dostaniesz zwolnienie na 3 tyg to dostaniesz pieniążki za 3 tygodnie, które będą na L4, itd. Jeśli rozumiesz o co mi chodzi :-p

reklama
dzieki bo nie wiedziałam ;-)

a mniej wiecej ile sie czeka ??

zmykam spac wiec dobranoc:-*

neciuszka dzieki za paczuszke odebrałam z poczty ;-)

Do góry