reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
jak mnie mąz wk.... do cholery, myję trzeci raz podłogę, bo mi wypaciął, ze slkepu wrócił w butach po całej chałupie chodzi a widział ze mokro, i jeszcze zamiast się zamknąć to się ze mną kłóci :wściekła/y:
Zawsze na przekór i nie ustapi, a po 5 minutach wraca, chce mi buxki dawać ze niby nigdy nic sie nie stało !!!!!!!!!!!!
Aja nie potrafię tak zmieniać zachowania co pięć pinut

Lamiav hahah mój tak samo! Najpier się nabuczy, naburczy i mnie wkurwi a potem "chodź do mnie i daj buźki".... :dry: czasem mam ochotę aż mu napluć w twarz..

o ja dziewczyny, strach się Was bać :-D
biedni ci faceci, ale cóż muszą być wdzięczni, że nosimy ich dzieci, choc ja przyznam, że mi sprawia przyjemnośc bycie w ciąży :-D

zgadnijcie co wpierdzielam : frytki skropione magii i ze śmietaną , pycha mąż się denerwuje ze nie zdrowo się odżywiam, ale musze korzystać bo on nowego roku przechodzę na żarcie na parze :-)

donia: ja z racji tego że no co tu gadać w porównaniu do niektórych dziewczyn,czuję się bardzo dobrze, więc też w ciązy mi dobrze, także mam nadzieję ze tak jak przechodzę ciążę to i poród mi tak wyjdzie :-)

ciekawę jak tam slypp czy już wie co będzie miała.

Jak wam się podoba Amelia??? Bo mąz gada od wczoraj do mojego brzucha Julia, podoba mi się ale za dużo wokoło Julek, a Amelię znam jedną jeszcze Adrianna mi się podoba ale jak to zdrobniale w skrócie wołać ??

Ostatnia edycja:
A czemu od nowego roku? Ja w ciąży jem od początku to na co mam ochotę :-D Czasem zdrowo czasem nie... wychodzę z założenia ze skoro mam zachciankę to znaczy ze czegoś brakuję mi w organizmie :tak:

Ciekawe co u Sleepy wyszło :-)

Do mnie zaraz mamusia przyjedzie :tak: Mam nadzieję ze znowu mnie nie wkurwi... :dry:

fifka: od nowego roku chcę przejść tylko na zdrowe żywienie, bez smażenia, no może raz w tygodniu pozwole sobie na coś niezdrowego :), a do końca roku jem co mi się podoba, szczególnie że święta idą :-)

Z mamuśkami jest o tyle dobrze że można się z nimi pokłócić i szybko pogodzić ;-)ja tak mam ze swoją, za każdym razem się z nią o coś się szarpię, ale to jest jedyna osoba na którą nie ,mogę sie gniewać żeby nie weim co

Lamiav ale to jest motywowane tylko chęcią? Czy jakiś przymusem? Tylko mi broń boże na dietę nie przechodź.... :dry: Po ciąży zrzucisz kilogramy, a teraz korzystaj! To jedna z niewielu przyjemności którą możemy mieć w ciąży - jeść bez wyrzutów sumienia! :-D

Lamiav ja będę miała Amelkę i Atan :) to niestety jest teraz bardzo popularne imię. My wybraliśmy takie, ze względu na to że jest wielojęzyczne, ale tak to bym poszukała czegoś bardziej unikatowego :)

Fifka do mnie mamusia przylatuje we środę i zrobi mi swięta :-D jestem bardzo szczęśliwa :)

reklama
fifka: ze wzgledu na moje zaparcia i nieustające hemoroidy muszę przestać jeść smażonki , a takie jedzenie na parę jest zdrowsze dla żołądka no i może mi sie polepszy bo mam juz tego dość, każda wyprawa do wc to są nerwy

donia: a to już tu sa Amelki rzeczywiście zapomniało mi się :tak:
Może mi coś jeszcze wpadnie do głowy moje ulubione imię Klara nie chce przejść :-(nie mogę męża przekonać niestety

Kurdę mam nadzieję że mi sie galaretka zetnie bo jakoś wolno to idzie, a przecież musi troche postać w lodówce, żeby mi się nie rozleciał oto moje ciasto

Do góry