reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Od dostarczenia przez pracodawce zwolnienia do Zusu, mają 30 dni na wypłacenie pieniędzy.

A ja dostałam skurczy :szok: Na początku nie bolały, a teraz zaczynają... wzięłam 3 nospy forte na raz i mam wrażenie ze jest lepiej. (gdyby to były skurcze porodowe to by nospa nie zadziałała) Przyznam że nieco się przestraszyliśmy... :no: idę teraz spać... mam nadzieję ze nic złego nie będzie się działo...

reklama
Boziu Fifka jakby co to pisz o każdej porze dnia i nocy!!!!!!!!
Mam nadzieję, że to nic poważnego! Połóż się i postaraj się zasnąć, jutro na pewno będzie lepiej a jak nie to pisz!!!!
Dobranoc :*

Q Ja spać nie mogę wzięłam nospe i nic podbrzusze mnie boli ledwo co sie obracam w lozku bo mnie wszystko boli
A do tego z nudów wlazlam do was na telefonie i coś się buntuje.. Fifka uważaj na was

Dzień dobry ;-) ja dziś się wyspałam aż do 8 spałam :-D zaraz zbieram się do siebie i dziś caaały dzień bez M. :-) trochę odpocznę sobie od niego hihi ;-)

No ja przeżyłam noc... troche trwało zanim leki zaczęły działać, ale na szczęście obeszło się bez pogotowia :dry: To że dostałam skurczy to po części nasza wina... bo wczoraj wieczorem z małym się bawiliśmy i ja i mój M za dużo brzucha na dotykaliśmy... :zawstydzona/y: położna mi w szpitalu mówiła żeby unikać dotykania bo macica będzie się stawiać. Myślałam żeto bardziej chodzi o głaskanie, ale jednak nie....

Ważne ze się jednak uspokoiło...

Haha Magda a co będziesz takiego robiła? :-D

Ostatnia edycja:
Witam się i ja sobotnio :)

Atanek fajnie że w miarę szybko doszło :)

Fifcia dobrze że się uspokoiło bo jak przeczytałam aż zamarłam

Ja w nocy spać nie mogłam wierciłam się strasznie. W końcu po 7 się ubrałam chodzę po domu tuż przed 8 a tu wszyscy śpią na dole też a tu o 8 warzywa jeżdżą ;) mężusia zrzuciłam z łóżka bo przecież by nic nie kupiło się. Mężuś wymył mi mebelki w kuchni, szwagier odkurzył to mi tylko pranie do złożenia i powieszenia zostało i kurze.

Sil narobiła mi smaka na placki i dziś będą na obiad :D no i piernika będę piekła.

Witam się i ja! :-)
Wstałam o 10 z myślą, że wyjdę tylko z pieskiem, zjem śniadanko i zacznę się uczyć bo potem muszę ukulać jakaś sałatkę i ciasto na wieczór ze znajomymi ale zadzwonił brat czy pojadę z nim odebrać bratową z małą bo miałam wczoraj do nich jechać z bratem i mamą ale na sali u pacjentki mogą być tylko 2 osoby więc musielibyśmy się bezsensownie wymieniać... :/
także cieszę się jak małe dziecko, kupiłam wczoraj śliczny różowy kocyk i już się nie mogę doczekać jak zobaczę tą małą gwiazdkę

a ja witam się porannie znad jajeczniczki :), ubolewam że nie mam piekarnika więc mi tu nie pisać o ciastach!!
ale jaki mam ładny suwczek :-D

Heh nie do końca się uspokoiło... teraz rano znowu to samo... skurcze nieregularne.... brzuch robi się twardy jak piłka do kosza i ćmi (bo to nie jest jakiś straszny ból) wzięłam znowu dwie nospy... no i czekam co dalej... :zawstydzona/y:

reklama
donia przepraszaaaaam :) a suwaczek cudny :)

fifcia to uważaj leż sobie grzecznie :)

A ja sobie wymyśliłam że jutro męża na giełdę wyciągnę bo mi się biustonosze za ciasne zrobiły i bym sobie coś kupiła ;)

Do góry