reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Donia u mnie jakiś czemu był śnieg :tak: a teraz jest cieplutko :-D

Magdalena
moje dwie ulubione sałatki to grecka i gyros!
Greckiej nie musze przedstawiać a gyros to:
-Kapusta pekińska
-pomidor
-ogórek świeży
-ogórek kiszony
-fasola czerwona z puszki
-kukurydza z puszki
-papryka
-może być też rzodkiewka
-indyk/kurczak w przyprawie gyros podsmażony wcześniej na patelni (ważne żeby był w tej przyprawie!)
Sos:
-pół na pół majonez z jogurtem naturalnym
-kilka ząbków czosnku na drobno pokroić/wycisnąć
-koperek(może być suszony)
sałatkę zalać sosem, wymieszać i gotowe!! PYCHA!!

A ja właśnie zrobiłam zestawienie brzuszków! :-D Ale fajnie rosłam!! :tak:
Brzuszek999999.jpg

Fifka no właśnie obydwie te sałatki dość często robię i szukam czegoś nowego... a masz coś jeszcze w zanadrzu??

A nie widziałam brzuszków! Ogromna różnica między 30 a 32 tygodniem! Widać, że sterydy podziałały jak Konradka

Ostatnia edycja:
Hm... Ja uwielbiam też "Szubę" ale ją sie dość długo robi... bo trzeba warzywa ugotować...

Na dno miseczki kroisz śledzia małosolnego z cebulką na drobno, na to tarkujesz ugotowane ziemniaki i przekładasz majoneze, później tarkujesz gotowana marchew i przekładasz majonezem, później gotowane buraczki - Majonez i drobno jajka gotowane i majonez.

Boże ja chyba oszaleję!!!!!!!!! :angry: moja teściowa ma głupią manie rzucania kości przez okno na podwórko! Ale dobrze wie, że żaden pies ich nie je tylko moja sunia a ona nie dość, że już dostała dzisiaj to jeszcze jak z nią wyjdę szybko na dwór żeby sie wysikała i ona znajdzie tą kosć to nie chce wrócic do domu!!! I teraz będę po nią schodzić co chwilę i ją wołać bo głupia baba ma manie dokarmiania nie swoich psów!! Aż siedze i ryczę jak jakaś chora histeryczka... :/

Witam dziewczyny :-*

Gratulacje dla Lamii z powodu córeczki :-)))

Silka trzymaj się :-) i ciekawość mnie zżera co Ty tam nosisz ;-))

Mineralna.. nie znikaj nam teraz z wątku ! ani mi się waż !! musisz powiedzieć czy to już były przedporodowe czy przepowiadające :>

Magdalena nie denerwuj się.. i mam nadzieje ,ze nie dajesz jej kości z kurczaka i do tego gotowanych bo narobisz więcej szkód niż pożytku ;-) a poza tym kości nie trzeba psu dawać ( możesz jej gotowaną kością z kurczaka jelito przebić :-) )

reklama
Magda nie to są takie surowe ze szpikiem (nie wiem z czego) wielkie ale to nie ja daje tylko moja teśćiowa! Kupuje tego w ciul i jeszcze trochę i potem rzuca po podwórka jak jakaś nienormalna! W dzień rzucała to zostawiłam chwilę psa na dworze i sobie na spokojnie zjadła a teraz jak chciałam szybko, żeby załatwiła swoje potrzeby i wrócić do domu (tym bardziej, ze mieszkam na 2 piętrze i nie chce mi się wchodzić po tych schodach) to znów znalazła kość i wtedy nie chce isć do domu a ja muszę chodzić w tą i spowrotem po nią... :wściekła/y:

Do góry