reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Fasolka aż mi się niedobrze zrobiło jak to przeczytałam ale w połowie ciąży sama tak jadłam!! Śniadania tylko na słodko (bułka z dżemem albo z miodem) popijając mlekiem z miodem albo kakaem! :-D

A ja już się modlę o obniżenie mojego brzuszka~!! Bo wszystko potrafię przeżyć łącznie ze zgagą ale tego kłócia pod żebrami nie wytrzymuje już :/

reklama
Fasolka mmmm pychota ale bym się kako napiła a tu lipa :] ale jutro sobie placki ziemniaczane na słodko zrobię ze śmietaną i cukrem hihihihi

magdalena śliczne są :) mnie to pewnie szwagier coś wymodzi ale nie 3d

Iwasku wiem o tym.... nie wiem co mi ostatnio odwala.... :zawstydzona/y:

O jej to teraz znaczna przewaga babeczek :-)

Magdalena hahahahaha no tak... :-D

A dzisiaj po 21 "Sami swoi" na TVP2 :-):-):-) YEY!!

Boże co sie stało.... tragedia z fasolkami.... nie ma nic w październiku i listopadzie... a juz połowa grudnia!! :szok:

Ostatnia edycja:
nikt się nie ucieszył z mojego śniegu w Bxl to idę sobie, pracę umyslową wykonywać. Grant mam do napisania, tyle, że ja ledwo wiem jak ja się nazywam :szok:

Donia bo ja nie chcę śniegu!!! :-p dlatego wole nie wywoływać wilka z lasu :-p ja w tym roku chce całą zimę taką jak do tej pory bo mam w planie urządzić szybko chrzciny i wychodzić z moim skarbem na spacery a jak przywali mrozem -15 to nici z moich planów... :-( (wiem, wiem walnięta jestem:-p)

Macie jakieś fajne przepisy na sałatkę?? Bo jutro idziemy do znajomych wieczorem i żeby tak nie iść z pustymi rękami to chciałam zrobić jakąś sałatkę i upiec ciasto... co do ciasta to upiekę tego milky wey'a a na sałatkę nie mam pomysłu...:confused:

reklama
Witajcie moje ciezaroweczki....

Ale sie wystraszyłam wylatuje mi cos brazowego szybko zawołałam mojego M bo był za sciana u kuzyna on tez dostał stracha ale zadzwonił pod `17` to jest lekarz ktory moze przyjechac do domku albo udzielic wizyty telefonicznej powiedział ze to jest czop ze bez czopa moge jeszcze chodzic około 1 mc i jesli nie mam skurczow i nie sacza sie wody to jest rzecz normalna....

Tak ze jestem juz bez czopa....

Do góry