reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

witam ;-)

dagne &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za szybki poród trzymamy z Amelka &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& i wszystkiego naj najlepszego z okazji urodzinek ;-)

neciuszka ja odkupie witaminki ;-) bo mam 4 ostatnie sztuki ;-)

dzis mi sie stanowczo lepiej spalo ;-)

reklama
Wiecie co? Ja jestem głupia ja jestem najzwyczajniej w świecie głupia jak but. Mistrz nakręcania się na wszelkie problemy i dylematy. Tak się nakręciłam czy na bank noszę w sobie dziewczynkę, ze gotowa jestem lecieć powtórzyć USG bo mnie ciekawość zeżre, a do stycznia to mnie zeżre na bank, bo pewnie za 3 tygodnie USG mi nie zrobi.

Fifcia wiadomo, że przekonamy się dopiero jak nasze maluchy będą na świecie!! A ja podejrzewam, że jednemu dziecku przypasuje TT a AVENT nie bardzo i wtedy ona będzie polecała TT a innemu dziecku zupełnie na odwrót i wiadomo, ze wtedy mama będzie chwalić AVENT więc wszystko zależy od upodobań naszych pociech :-) Jak Oliwierkowi nie spodobają się butelki z TT to zakupię z AVENTa i tyle :-)

Fasolka zaraz Ci do tyłka kopnę normalnie!!!! Kochana ja po pierwszym USG, na którym lekarz podał mi płeć już nakupowałam chłopczykowych ubranek i miałam to w tyłku! a potem już się potwierdziło na połówkowym i na każdym następny kontrolnym USG u mojego gina! Tylko, że mój lekarz robi mi USG co wiztę! Nie nakręcaj się kochana!

Magdalena jasne ze tak :tak: ja sobie teraz tak myślę ze chyba dokopię jeszcze tego TT jedną sztukę. Niech może będzie w domu...

Boze jaka jestem głodna... a mąż za godzinę dopiero wraca :zawstydzona/y:

Kochana narazie nie ma co szaleć z tymi butelkami bo ja dopiero teraz tak sobie myślę, że jak będę karmiła piersią to butelkę będę używała tylko do herbatki... chyba, że będę odciągać ale w sumie to można kupić w każdej chwili bo i ta i ta firma jest ogólnodostępna!

A w ogóle to mnie w tym roku nawet święta nie cieszą bo tak czekam już niecierpliwie na ten styczeń, że chciałabym żeby święta i sylwester jak najszybciej przeleciały :-p

Jeja jeja.. Trzymam kciuki Dagne i oby wszystko przebiegło szybko, bezboleśnie i zdrowo! Rety, ale tu dzieciaczków będzie za chwile. Więcej jak zaciążonych i starających;)

zafasolkuje: Czego się denerwujesz.. Powiedział ci lekarz że dziołcha? To znaczy że dziołcha i tyle:)

Haahaha ja podobnie! :tak: Dla mnie styczeń oznacza koniec "nic nie robienia" :-D bo już wtedy to dla mnie obojętne kiedy się rozpakuję ;-) bo to już będzie leciał 35 tydzień (czyli tak jak u ciebie teraz) i nie będzie żadnego zagrożenia jeśli mały się urodzi

reklama
sleeepy, ale jak każdy ci wmawia chłopaka i już się przyzwyczaisz, ze będzie chłopak i pokochasz tego chłopaka jak największe szczęście na świecie, a w połowie ciąży lekarz ci mówi, ze Twoje marzenie się spełnia i jest dziewczynka - to jest to uczucie niewyobrażalne i do mnie nadal ta wiadomość nie dociera :-)
Ale mnie coś boli na wysokości pępka z lewej strony, tak bardziej z boku brzucha, nie wiem czy mi dzieciątko na coś uciska

Do góry