reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
IWASKU no ja też już nie mogę się doczekać! im mniej czasu zostało tym bardziej mi się ciągnie! :-p chociaż święta przelecą szybko, sylwester... a potem to już tylko jakieś 2 tygodnie rach ciach i już :-p

Powiedzcie mi ciężaróweczki bliskie rozwiązania kiedy przygotowujecie ostatecznie łóżeczko dla malucha... chodzi mi o ubranie kołderki...

Lamia o tą konkretnie butelkę chodzi. A czujnik fajny, mi pomaga. Ja w zestawie dostałam taką malutką szczoteczkę do czyszczenia.
O tyle jest fajna ta butelka bo ma miękki smoczek.

Tatuś dumny wrócił ze szczepień, mówił że młody w ogóle nie płakał, aż pielęgniarki oczy ze zdumienia przecierały. Teraz trochę marudzi i bije tatę po buzi XD

Kwiatuszku trzymam kciuki żeby jednak było dobrze ;* &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Ja wizyte mam jutro i od tej pory będe miała spotkania raz w tygodniu aż do samego porodu zapewne. :tak:

Magdalena ja łóżeczko już przygotowuję, a pościel upiorę, uprasuję (znaczy mąż to zrobi) i schowamy w torbę plasikową. Mąż założy jak będe z małym szpitalu zeby kurzu nie zbierała.

Ostatnia edycja:
Fifka ja już mam łóżeczko rozłożona dawno, pościel też juz wyprana i wyprasowana leży w szufladzie w komodzie tylko właśnie się zastanawiam kiedy ubrać... ale jak dostanę skierowanie do szpitala na konkretny dzień ot po porostu ubiorę dzień wcześniej, a jak mnie weźmie nagle to też pozostawię to do zrobienia Krzyśkowi.

reklama
fasolka: ty jestes niedaleko po mnie do porodu, masz juz cos naszykowane ?a

ael: no i na darmo sobie płakałaś, bo tówj Wiktorek był dzielny jak to mężczyzna i nie płakał :-), a pielęgniarki to pewnie oczkami zaczarował ;-), ja jestem pod jego urokiem

Do góry