reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
DAGNE powodzenia kochana!!!!! Szybkiego porodu i ZDROWEGO MALEŃSTWA!!!!

Witam się :)
Pyszczek mi się cieszy bo dzisiaj miałam KTG i przy okazji totalnie z biegu zrobili mi usg:) Maluszek waży 2720 i jest ułożony wysoko,główką do dołu. Dalej wszystko ok i cukrzyca nie wpłynęła negatywnie na niunia
:-) Myślę że skarbek będzie ważył jakieś 3100-3200 skoro w ciągu miesiąca przybrał 600 g.(usg miałam w 32 tyg i wazył wtedy 2100) Mam już skierowanie do szpitala na 2 stycznia. Odliczam dni:-)
Zastanawia mnie tylko jedna informacja.Lekarka opisująca KTG powiedziała że nawet jak będe miała wywoływany poród 2 nie oznacza to że akcja się zacznie...:szok: i że do 3 razy sztuka. Któraś z Was coś na ten temat słyszała?

o witam się i migusiem powodzenia Dagne życzę
ja juz po USG w Brukselce, nawet nawet :), malutka nadal duża i ustaczka piękne, ale jak tylko doktor chciała zrobic Zdjęcie to się schowała więc już jej nie męczyłyśmy.
Martwię sie tylko, że najbliższą wizytę u gina mam dopiero 4 I, ale nic to doczekamy!!!

A zmokłam tak, że miałam mokre galotki, ulewa taka była, że parasolkę wyrywało, a teraz pięknie świeci słońce :crazy:

Zafasolkuję tak ostrożniej z tą płcią... podobno łatwiej chłopca pomylić z dziewczynką niż dziewczynkę z chłopcem. Więc jest spore prawdopodobieństwo ze twoja malutka będzie miała jeszcze przyrodzenia :-D Ja na twoim miejscu za dwa tygodnie poszłabym sobie na usg 3d jeśli się niecierpliwisz. To już będzie połowa ciaży - ja tak zrobiłam :tak:

zafasolkuje: Ja ma właśnie odwrotnie. Mi wszyscy mówią że będzie dziewczynka. Ale już się oswoiłam z ta myślą i nawet mój M też. Córeczka tatusia;) Co ma być to będzie.

IWASKU czyli od dziś czekasz z niecierpliwością... :-) no to ja myślę, że będę mniej więcej 2 tygodnie po Tobie :-)

Donia ja mam 27.12 wiztę więc tydzień przed Tobą ale też jestem tydzień później w ciąży :-p czyli nie jest tak źle! Na pewno dotrzymasz!

reklama
Ma-g powiem CI że troszkę się uspokoiłam że maluch jest wysoko bo ostatnie 3 noce miałam odczucie że napiera mocno na szyjkę. Zostało nam 20 dni do spotkania z naszym skarbem:)

Do góry