reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Laura nie czytaj takich głupot tylko idź z tym do swojego ginekologa... czasem człowiek się naczyta to idzie oszaleć... :no:

Mi opryszczka wyskakuję na policzku (dziwne miejsce) ale w ciąży ani razu nie wylazła

A u mnie gotuję się kapuśniak z grzybami! A do tego ziemniaczki w mundurkach będą. To nasza taka typowa potrawa wigilijna, ale jak kobieta w ciaży ma zachciankę wcześniej to co zrobisz... :zawstydzona/y:

reklama
Wieści z porodówki od Dagne....
Akcja na razie ustała,ma zjeść obiad i odpocząć.
Mimo wszystko trzymajmy &&& zeby się szybko rozkreciło i się biedna nie męczyła.

Sleepy chodzi również o opryszczkę na ustach! To jest wtsrętna bakteria! Dlatego właśnie pisałam Laurze, żeby szybko ją leczyła bo moja znajoma poroniła pierwszą ciążę właśnie przez opryszczkę...:baffled:

No mi też się wydawało to dziwne, no ale cóż. Ale jak się człowiek czegoś naczyta to wiadomo jak to jest. Różne scenariusze przychodzą do głowy jak się ktoś martwi.

Ja słyszałam od koleżanki ze ta butelka co lamiav pokazuje jest STRASZNA! Okropna w muciu i dezynfekcji bo przy tych rurkach można się zarąbać... Ja jej nie używałam to nie wiem... ale tak słyszałam.

DAGNE POWODZENIA!!!

Ja mam zwykłe butelki TT więc z czyszczeniem na pewno nie będzie różnicy od AVENTOwskich a też czytałam o nich wiele dobrych opinii... mam nadzieję, że się sprawdzą!

reklama
Do góry