reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Lamia wszystko się liczy z czego miałaś odciągnięty podatek czyli wszystko co przyszło na Twój ROR ;-) premie, 13-tki, wczasy pod gruszą!! Wszystko :-p dodajesz wszystko co dostałaś przez ostatnie 12 miesięcy i dzielisz przez ilość tych "wypłat". U mnie np jest więcej niż 12 bo ja wszystkie dodatki dostawałam osobno na konto a nie doliczone do wypłaty.
Chociaż jednak chyba wszystko dzielisz na 12 bez znaczenia w jaki sposób wypłacali...

Naciuszka na pewno dostaniesz ode mnie paczuszkę po Konradku jak wyrośnie :-D Mam kilka bodów z ekstra napisami! Np. Pomocnik tatusia" albo "Jeśli uważasz ze jestem słodki, to musisz zobaczyć mojego tate" :-D

A ja ostatnio nic się nie wysypiam... :-( co 3 godziny regularnie wstaję do ubikacji :/ mały skacze tak po pęcherzu, że szkoda gadać. Chyba mnie przygotowuje do takiego wstawania jak się urodzi :-p
Byłam też już w sklepie z mężem, kupiłam prześcieradełko dla Oliwiera i zawiozłam L4 i znów do mnie dzwonią, że źle!! :wściekła/y: Zamiast Magdalena to mam wpisane Małgorzata i znów muszę jechać po nie i poprawić :wściekła/y: za każdym razem coś te baby popieprzą a ja nigdy nie spojrzę :wściekła/y:

fifka sterydy nie wplywaja na dalszy rozwój dziecka moja siostra je dostawala a chlopak rośnie jak na drożdżach i ma 6 lat
mag_dalena taki przeskakujący ból to może być tzw nerwoból potrafi być dość bolesny

Magdalena: wiem cos o tym...nie raz tak miałam albo date urodzenia pomyliły a to cos innego zawsze coś.

A ja właśnie sie dowiedziałam że ryby nie zdychaja tylko umieraja jka ludzie że ponoc maja dusze

e coś mi tu za dobrze wychodzi z tymi wszystkimi nagrodami, yrlopowymi to wyjdzie mi więcej, jak by to tak było to super :))

mineralna: ja uważam że wszystkie zwierzęta maja dusze i osobowość, często lepszą niż człowiek

reklama
dzieki dziewczyny zaraz sobie policzę :)) muszę wiedzieć ile kaski mi odejdzie :-(

Lamiav ja się o tym gorzko przekonałam w październiku jak mi na konto wpłynęło mniej o 180 zł. Teraz od lutego ta różnica będzie mniejsza, ale jednak będzie. Dlatego ja chciałam dopracowac do marca, żeby mi jeszcze lutowa wyplata i 13 się liczyły. Ale tutaj tak przeginają, ze chyba sobie daruję.

Do góry