reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

fifka wiem, wiem, bo jak się rozpędziłam, to już miałam 3 inne aukcje naszykowane do licytacji, dobrze, ze się w porę opanowałam. Bo bym miała stado wdzianek. A jak nie daj Boże Łucja jednak okaże się Kornelem, to bym miała nie lada problem ;-)

Lamiav to masz ten sam problem co ja. ja miałam podwyżkę 700 zł, ale w lipcu, więc ja bym chciała jeszcze zaliczyć się na trzynastkę w lutym, żeby mi nieco podwyższyło i śmigam na zwolnienie.

Ostatnia edycja:
reklama
Witam się. jestem na momencik, dać znać, ze żyję, nadal 2 w 1. W sumie to nic się nie dzieje, wczoraj wieczorem trochę pobolało, ale to tak mini mini. Więc nadal czekam. trochę stresu jest, bo u mnie nie można podać ani oksytocyny, ani zewnątrzoponowego, ale jestem dobrej myśli.

Co u Pyscka?
I u reszty oczywiście? Jakieś nowe wieści?

Lamia, liczą 12 wstecz. Jak pójdziesz w styczniu to od grudnia, chyba, ze byłaś wcześniej na zwolnieniu, od którego do tego stycznia nie minie 3 miesiące. Wtedy od miesiaca poprzedzającego to wcześniejsze zwolnienie.

fasolka: czyli jak bym szła od stycznia to mam średnią liczyć z całego 2011 roku od stycznia do grudnia ??? a czy jakieś premie/ nagrody w to się wlicza , bo chyba świadczeń urlopowych to nie???

silka: a aaa ,kurde byłam 2 tygodnie na zwolnieniue w od 14 listopada do 25 listopada , czyli jak trzy miesiące wcześniej to mam liczyć średnią od 3ipiec 2010 do lipiec 2011- tak dobrze zrozumiałam ?

Ostatnia edycja:
Lamia liczy się średnią z ostatnich 12 miesięcy. Dodaj wszystkie "wypłatyz ostatnich 12 miesiecy do siebie" i podziel je na 12 i wyjdzie ci kwota :tak:

Zafasolkuję, dlatego ja starałam sie kupować raczej neutralnie. Nawet teraz nie mam dużo takich typowo chłopięcych ubranek. ;-)

No i ja też się skusiłam na zakup z tego co Fasolka mi znalazła :D ależ nazamawiałam ostatnio teściową skręci chyba jak tyle paczuszek przychodzić będzie haha ;)

Fifka i dobrze bo ja chętnie potem odkupię coś tych ubranek od Ciebie :p

Ja mam tak samo wszystkie neutralne ubranka posiadam niemam nic typowo dziewczecego ^^ a mam tyle ubrane że nie mam gdzie ich juz układac w w reklamówkach leżą szok ;/

reklama
hyhyhy ale my wariatki jesteśmy :-)

Lamiav nie wiem jak to z premiami itp, wiem, ze moja 13 na bank się liczy, a jak reszta to nie wiem.
A u mnie się pojawiły jakieś różowe i kwiatuszki, a co tam tak mi się podobały. Z resztą czekam do ostatecznego potwierdzenia ;-)

Do góry