reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Dobra dobra :-D Nie udawaj takiej groźnej... a i tak wiem że muchy nie skrzywdzisz :tak:

Muchy nie, nie skrzywdzę...tylko ją kapciem potraktuje XD

Ael o!oł! Ja w razie czego nie mogę odebrać jakbyś koniecznie chciała kogoś opieprzyć :-D

Ale ja Cię już opieprzyłam ze skutkiem pozytywnym, więc jesteś opieprzona i taka się czuj :p :-D

Ja nawet nie będę czekać aż się mały urodzi... jak tylko wejdę w ten 100% bezpieczny 38 - 39 tydzień a jeszcze nie urodzę to wysprzątam całe mieszkanie! :-p

Po skończonym 38 tygodniu a i Cię proszę, możesz nawet w maratonie wystartować :p

Oj dziewczyny! Co jest ważniejsze - zdrowe dzieciątko czy porządek w domu? Można wszystko ale z dużą dozą rozsądku.

OKUUUFFFAA!!!!! Napisałam 4 tysięcznego posta!!!! :szok:
shocked.gif
shocked.gif
shocked.gif
shocked.gif
shocked.gif
shocked.gif
shocked.gif
shocked.gif
shocked.gif
shocked.gif
shocked.gif
shocked.gif
shocked.gif
shocked.gif
shocked.gif

Ostatnia edycja:
reklama
Siemka :-):-) Witam się z rana.
Ja już byłam w laboratorium, zaniosłam siuśki do badania i oddałam krew do morfo. Ciekawe co mi tam za cuda wyjdą - oby żadne:-)

Dzień się zaczął uroczo - właśnie dopadła mnie migrena :-(

Gdzie Wu jesteście? Wstawać już południe ;-)

Ostatnia edycja:
A ja kopie na allegro za paczkami dla niemowlaka ;-)
Kurcze ja ciągle nie dowierzam, ze to moje szczęście to dziewczynka. ahahhahaha Mam nadzieje, ze jak określił płeć w 19 tygodniu to nic już się nie zmieni. Bo głupio by Kornel wyglądał w śpiochach w kwiatuszki ;-)

Jeszce to kupiłam http://allegro.pl/show_item.php?item=1969286190 i narazie koniec muszę się powstrzymać

Ostatnia edycja:
cześć dziewczyny,
jak sil: czy już urodziła, jak ona się czuje ?

A tak to mam taką sprawę, od paru dni cos mnie boli/ kuje w prawym boku , tak na wysokości pasa, bardziej na plecach niż z boku, przez to czasami wstać nie mogę, a w nocy jak mnie dopadnie to nie mogę się na żaden bok przewrócić bo boli , wiecie co to może być??
Do gina mam jeszcze cały tydzien a się męczę.

A jak się dziewczyny czujecie, jak dzidzusie jak ciężarówki i staranka ???

Cześć Kochana :-) Mnie to rypało w ubiegłym tygodniu, lekarz powiedział, ze w ciązy to już tak jest, ze coś tak kuje, cos uwiera, kazał brać nospę jak bardzo dokucza. W tym tygodniu dla odmiany boli mnie to samo miejsce, tylko na lewym boku :-)
I jeszcze moja rwa zaczyna powracać, jak się w nocy czasem obudzę i śpię na prawym boku to jest masakra, żeby się obrócić, ale trzeba sobie radzic :-)

fasoklo: a na czyn polega ta rwa ?? co to jest i jak sie objawia ?

no dziki kochana za wiadomości - buzka dla Ciebie i córeczki - nawet trochę ja znowu zechciałam mieć córcie, tym bardziej że wszysscy na około chcą zahipnotyzować mój brzuch :-)

Lamia: Ja mam te same kucie szczególnie jak wstaje czasem ja idę ale to chyba mała sie juz pcha bo gin mówił tydzień temu że mała sie już cisnie :)

Zafasolkuje: Ja to zero chemi nic może bolec ale nigdy nie wziełam tabletki na ból głowy czy co kolwiek jedynie jak grypa przeziębienie ale tak to nigdy ( nawet przed ciążą)

Lamiav rwa to jest taki sajepysty ból w tyłku , promieniujący na noge.
Mineralna ja brałam nospe jak mnie ostatnio brzuch zabolał i nie wiedziałam czy to problem ze wzdęciem, czy z ciążą to lekarz kazał wziąć nospe i obserwować. No i biorę apap jak tylko mnie migrena łapie bo bez tego ani rusz.

reklama
Hej kobietki :)

Fasolka jak ty znajdujesz takie paczuszki malutkie taniutkie? :)

Lamia witaj :*

Dziewczyny potrzebuję przepisu na babkę cytrynową i jakiś szybki prosty piernik.

Do góry