reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Mila: Dziękuję :)

Na ciebie też przyjdzie czas :) Fakt pogoda okropna ale październik listopad było super wiec nie narzekajmy

reklama
Witaj Neciuszka :*

Atan, Mineralna...sliczne brzuszki...pozytywnie wam zazdroszcze!:-) i caluski przesylam! :*
Fifka...ty lez i nie kombinuj...no ale jak juz ta dzungle stworzysz to dawaj szybko zdjecie!:tak:;-):-)
miq...dzieki za dodanie na skarbie! :-)
u nas dzis leje i pogoda taka przytlaczajaca, ze az ubierac i myc mi sie nie chce:dry:

Haha dam na pewno :tak:

hejka dziewczęta..

ja się chciałam z rana pożalić, że moje dziecie się do mnie nie odzywa od wczoraj.. Już wczoraj leżałam plackiem wieczorem i nic. A jak leże na plecach to zazwyczaj kopie jak oszalałe... No i mi dziś smutno:(
Może za dużo chodziłam wczoraj? Szukałam butów i chyba 1,5h prawie w biegu po sklepach...

Mineralna: A wy musicie z nią mieszkać? Jak możecie sobie pozwolić na własne mieszkanie/ wynajem to ją olej ciepłym moczem jak mawia moja mama i żyjcie własnym życiem.

Sleepy: Wyprowadzka troche by nas finansowo dobiła mimo że mamy na miesiac ok 2500zł do 3000 na miesiac ale z cenami wynajmu ludzie zwariowali druga sprawa przewaznie sa to mieszkania bez mebli a my swoich nie mamy po trzecie wynajmowaliśmy już mieszkanie miało być na rok ale w połowie roku facet znalazł klienta na kupno i dostalismy wypowiedzenie. A co bedzie jak podpiszemy umowe i zas nam wypowiedzenia dadza gdzie pójdziemy wrócimy do niej?
Ja się pocieszam myslą o sprawie o podział majątku tylko czekamy na rozwód.
Pozatym wiesz mysle że mój zacznie coś działac bo powiedziałam że po urodzeniu dziecka zero seksu bo ja psychicznie nie bede w stanie sie kochać wiedzac ze dziecko jest w pokoju .

Wiesz jak tutaj sie wprowadzalismy to mielismy sami mieszkac ona mieszkała ponad 200km od nas j swej córki pomagała jej w wychowaniu dziecka ale tak je rozpuściła i wogóle ze córka jej juz nie chciała no i sie do nas wprowadziła

Sleepy jak by się nie ruszał do wieczora to ja bym pojechała na pogotowie... u ciebie to już 20 tydzień... jeśli do tej pory czułaś ruchy regularnie to jest to dość dziwne.

Ze mnie się wciąż leje, ale maluszek rusza się cały czas więc jakoś jestem spokojna. Niech się leje... dużo pije no i czekam na poród

Fifka zazdroszczę humoru, ale ja koło 7 też jeszcze zasnęłam i w sumie niedawno dopiero wstałam więc nie jest tak źle... trochę mi lepiej! A co do malunków na ścianie to ja Cię doskonale rozumie :-) ale ja niestety chyba się zdecyduje w końcu na naklejki bo ja niestety talentu wielkiego nie mam więc troszkę dłużej musiałabym poświęcić czasu żeby cokolwiek stworzyć a mały mi na to nie pozwala...

Mag nie ma to jak optymistyczna myśl przed wsiadaniem do samolotu i wybieraniem miejsca :-D to tak jak my lecieliśmy z mężem do Tunezji i on był pos....any w gacie a była sytuacja, ze rodzinie z dzieckiem wydrukowali źle bilety i wychodziło na to, że to dziecko musiałoby siedzieć gdzieś na końcu samolotu i podeszła do jakiejś kobity zapytać czy mogłaby się zamienić a ta jej krzyczy na cały samolot: "nie można zamieniać się miejscami bo jak się rozlecimy to jak zidentyfikują nasze ciała" :sorry2: :-D wyobraź sobie minę mojego małża :-)

hejka dziewczęta..

ja się chciałam z rana pożalić, że moje dziecie się do mnie nie odzywa od wczoraj.. Już wczoraj leżałam plackiem wieczorem i nic. A jak leże na plecach to zazwyczaj kopie jak oszalałe... No i mi dziś smutno:(
Może za dużo chodziłam wczoraj? Szukałam butów i chyba 1,5h prawie w biegu po sklepach...

Mineralna: A wy musicie z nią mieszkać? Jak możecie sobie pozwolić na własne mieszkanie/ wynajem to ją olej ciepłym moczem jak mawia moja mama i żyjcie własnym życiem.

Sleepy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :wściekła/y: ja to będę powtarzać do znudzenia!!!!!!!!!!!!!!! Oszczędzajcie się dziewczyny!!! Ja wiem, że to ie musi spotkać każdej z nas (i oby nie) ale naprawdę w razie czego nie warto! "Ja też biegałam po 2 godziny po sklepach za butami a potem umierałam resztę dnia w domu, sprzątałam, biegałam na zakupy a teraz mam...

A ja już podjęłam decyzję! Idę w weekend do szkoły bo niestety mam kupę zaliczeń i wolę to mieć za sobą ale praktyki olewam! Co będzie to będzie! Co prawda muszę je zrobić do końca marca ale nie wyobrażam sobie zostawić malucha samego i przez 2 tyg chodzić na jakieś durne praktyki :wściekła/y: ale trudno, może uda mi się załatwić coś na lewo! Teraz żyję chwilą, najważniejszy jest bąbel a resztę mam w tyłku :-)

reklama
Do góry