reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Ja też uciekam spać bo jakoś tak głowa mnie boli a poza tym chciałabym jutro troszkę wcześniej wstać niż dzisiaj... Dobranoc bebolki! "Mam nadzieję, ze ja i reszta dziewczyn, które miały dzisiaj doła będą się jutro stanowczo lepiej czuły psychicznie! Dla mnie te 4 tygodnie będą chyba trwały całą wieczność!
Dobranoc! :*

reklama
Ja też zmykam lulu!

Dostałam dzisiaj płyn do prania Lovela i jutro popiorę ciuszki. :tak:Znaczy pralka upierze i później z mężem je rozwiesimy do wyschnięcia. Dzisiaj już dałam sobie spokój bo i tak za dużo robiłam. Więc jutro powinien mi humor bardziej dopisywać. :-D

Dobranoc ;*

Boże kochany nie wiem dlaczego ale nie mogę przestać się śmiać ... :D Tak czytam i czytam te posty i widzę " mineralna pokazuj brzuchola" mineralna że ma z cycuchami a wy żeby usunęła a tu bach i brzuchol z cycolami :D Swoją drogą to zdjęcie i figura jak z okładki :)

O a ja tu przychodzę a wszystkie idą !:(

Ael jak tam się ma Wiktorek?? :D Rośnie Ci jak na drożdżach :D Dobre mleko masz :p

Fifka i magdalena ajćć bo wszystkie przyjedziemy i dupki skopiemy ! Odpoczywać a nie pranie sprzątanie prasowanie!

Oj Olciu rośnie rośnie, prawie w oczach, dziś już też odrzuciłam jedną bluzę bo za mała...co parę dni odstawiam już za małe ubranka i się przerażam...

Dzień dobry... :sorry2:
Coś dzisiaj słabo widzę ten mój dobry humor... małż mnie obudził jak się szykował do pracy i nie mogę zasnąć, leżę i rozmyślam nad wszystkim. Jak ja już chce styczeń bo ta moja ukochana ciąża zamienia się w koszmar! Wolałabym mieć małego już przy sobie i wiedzieć, że nie zrobię mu krzywdy tym, że wyjdę z domu :confused2:
tak chciałam sobie pomarrudzić od rana i Wy jesteście ofiarami :-p

reklama
Aaaaa a ja obudziłam się w zaje*istym humorze!!!! :-D Normalnie zaraz eksploduję w łóżku!! Dzisiaj mój mąż będzie odmalowywał naszą sypialnie i....JA NAMALUJĘ W KĄCIKU KONRADA OBRAZKI!!! :rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

Wymyśliłam,ze skoro będzie stało łóżeczko safari to nad łóżeczkiem i komodą namaluję Dżungle!! :shocked2: łóżeczko przyjdzie jakoś po weekendzie więc kącik będzie już skończony!

Do góry