reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

witam moje kochane ja tez dzis zostalam obudozna o 5 40 przez mojego ukochanego budzik :zawstydzona/y::wściekła/y: i tak kraze od samego rana zjadlam platki;-) chlebek:-p a tak rozmyslam czy isc po chlebek swiezy czy nie :-p jutro juz mnie od rana chyba nie bedzie ale popoludniu sie do was odezwe jak dolece o czasie :dry:

Fifciu a czy ty kochana nie mialas lezec??? :dry::-p chyba ze na siedzaco pod sciana bedziesz malowac:confused:

dzis musze sie na bustwo zrobic brewki paznokcie zeby jutro jak ludz wygladac:p

Ostatnia edycja:
reklama
Magenta noż na siedząco! chce namalować kilka zwierzaków i palemkę na wysokości łóżeczka i komody, nie to że całą ścianę. Ja wiem że muszę leżeć, więc zrobię szkic i do łóżka, pierwsza warstwa i do łóżka :-D To będą nieduże rysunki żebym się nie przeciążyła tym siedzeniem, ale za to jaka radość w głowie!! Szok!! :-)

Oj będe czuła ile dam rade! Na razie małego bardzo wysoko czuje (wali w żołądek) więc macica wróciła na miejsce. Jak poczuje ze za mocno opada to wrócę do łóżka.

Ja sobie to tłumaczę tak... jak leże i płacze w poduszkę to jest jeszcze gorzej niż jak usiądę i zajmę czymś głowę. Musze robić sobie takie mini radości bo można oszaleć... :-(

nom musze bo wygladam jak wypuszczona z dzungli haha:-p a pilota zawsze omijam bo ide na srodek samolotu i od konca wchodze hehe uwielbiam siedziec za skrzydlem przy oknie wrazie co wiem ze jak cos sie stanie to widze i moge uciekac do wyjscia :p

Fifka: Odpoczywaj nie ryzykuj lepiej poleżeć niż póxniej w szpitalu płakać bo nie wiesz co i jak będzie rozumiesz.

Mnie też nie dano się wyspac cała noc pies skomlał ale nie wpuściłam go do pokoju mój wstał to się na 40minut zdrzemnełam bo pies sie uciszył a potem to samo. wiecie wpuściłam bym go ale wczoraj jak mój poszedł do pracy wpuściłam go i poszłam spac a ten diabeł jak jest wtyczka od przedłużacza do gniazdka rozgryzł ją , mój to w szał wpadł normalnie . Mam dość tego jego huśtawki hormonalnej boże niech ten pies juz znormalnieje

A tak wogóle to teściowa uparta jak osiosł mój z nia wczoraj gadał ona i tak ani jednej cześci meblościanki nie wyrzuci ani nie wyniesie to nasz problem ze nie mamy gdzie dac łóżeczka, zmywarki nie bedziemy uzywać bo za duzo prądu bierze no przecież mycie w zmywarce jest tańsze niż w ręcznie. pozatym ona uważa że kubki, talerze itd może myc w letniej wodzie ( jak kiedys umyłam widziałam jakie kubki te przeźroczyste były tłuste itd),

Mój mi powiedział że jest na granicy wytrzymałości i jeszcze chwile i powie ze albo robi tak jak on chce albo sie wyprowadzimy .

Wiecie generalnie to jej mieszkanie ale bez przesady jest uparta nie wiem po co chce nam coś udowodnić.

I tak czuję że sie wyprowadzimy jak mała sie urodzi bo będzie chciała do wszystkiego sie wtrącac u swej córki jej syna wychowywała przez 5 lat jest taki niegrzeczny rozpuszczony jak nie wiem ale ona uważa sie dziadkowie i babcie są od rozpieszczania rozumie ale z umiarem a nie że widzicie cóka ją wyrzuciła z domu to wróiła do siebie na blok i nie może sobie z własnym synem poradzić bo on jak tupnął nóżka to babcia tak robiła a oni nie w przedszkolu jest niegrzeczny bije awanturuje sie szok. ona do mnie wczoraj no zobaczysz jak bedziesz za dzieckiem biegala bo nie bedzie chcial jesc to po mieszkaniu bede biegala za dzieckiem z jedzeniem a ja mówie ze nie zgłodnieje samo przyjdzie a ona do mnie no ciekawe napewno nie dziecko

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam się póki net działa

Melduję że żyję ale raczej mało będę zaglądać narazie do was.

Fasolka ja mam pytanie o tą poduszkę twoją bo rozważam zakup ale no nie wiem czy rzeczywiście dobra i przydatna jest bo super tanie nie są.

reklama
Atan, Mineralna...sliczne brzuszki...pozytywnie wam zazdroszcze!:-) i caluski przesylam! :*
Fifka...ty lez i nie kombinuj...no ale jak juz ta dzungle stworzysz to dawaj szybko zdjecie!:tak:;-):-)
miq...dzieki za dodanie na skarbie! :-)
u nas dzis leje i pogoda taka przytlaczajaca, ze az ubierac i myc mi sie nie chce:dry:

Do góry