reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Doberek widze ze wiekszosc sie nie wyspała /.. ta pogoda wry.. i brak wygodnej pozycji no niewiem co do poduszki mam ja od dawna czasem mi z nia dobrze a czasem londuje za lozkiem zalezy jak mi sie spi ;-)

a ja dzis plan mam w miare oszczedny ide tylko z mezem do jednego sklepu po koc dla mnie ;-) a potem do domku ;-) choc marzyl mi sie lumpex ale niewiem czy mam sile na niego zobaczymy chce sie oszczedzac ;-) ale sie ciesze ze maz zemna dzisiaj jest tez ze ma wolne jak ja dawno nie bylam tyle z mezem ;-)

dziewczyny oszczedzac sie zemna wszystko ok a wy to co macie przykaz lezenia ja na szczescie jeszcze nie ;-) ale ja i tak duzo leze ;-) bo ja taki len burdel w pokoju mam ze hej ale sprzatac mi sie go niechce ;-) milego dzionka ide na sniadanko ;-)

reklama
Dzień doberek :-) ( w zasadzie to nie śpię od 8 ale to szczegół) Pooglądałam sobie wasze brzuszki, które wczoraj wrzuciłyście :) Coś czuję, że będę musiała w końcu zdjęcia jakieś zacząć robić, bo nie będę mieć żadnych pamiątek ;/

Magda dokładnie o coś takiego mi chodziło! Dziękuję :*

Magdalena
haha ja mam po 130-140 po tym leku :-D Idzie przywyknąć :tak: Ja już prawie tego nie czuję, ale pierwsze dwa trzy dni to umierałam...

Aaaa to też fajne!! Dziękuję :*

Ostatnia edycja:
A ja moje pokoje dwa, zawsze trochę ogarnę, żebym się o przedmioty nie zabijała, ale to raczej spacerek niż praca, a reszta domu mi zwisa, niech sobie teściowa sprząta. Pojedzie w styczniu to ja sobie domek na spokojnie ogarnę na błysk i już dopilnuje żeby mi teściu syfu nie robił. A do tego czasu gości nie przewiduje, więc może sobie nawet na środek korytarza syfiara napaskudzić a po mnie to spłynie jak po kaczce ;-)
Cos mnie zaczął boleć brzuch na wysokości pępka z lewej strony, jak się dotknę to nawet mocniej boli, ciekawe co to może być

Ale ja zauważyłam, że tylko rano mam taki szok bo wczoraj też tak miałam ale jak już po południu chciałam przy mężu zmierzyć bo mi nie wierzył to jak na złość ciśnienie idealne a tętno zaledwie 86 :-p
Ja nie chce nawet myśleć co by się działo jakbym wzięła całą tabletkę... :-p

Fasolka może dziecię wbija łokieć albo inną część ciała :-)

kto się zna trochę na temp?skąd u mnie ten spadek?
a i donoszę, że moja koleżanka, za którą mam zastępstwo dzisiaj o 8.33 urodziła chłopca imię Oskarek, 60 cm i 3.880

reklama
Do góry