reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Madziu haha jakbym chciała dzidzię to na razie nie mogę :-D

Doniu na kiedy masz termin?

A wy mnie dziewczyny normalnie olałyście wcześniej :( idę do mojego srajta małego.

reklama
a własnie ael kochanie gratuluje ze maly ma juz ponad 5 kg masz co dzwigac ;-)i dzieki za info co do gruszki bo wiem ze jej nie bede kupowac tylko fride ;-)

Ja jakoś nie wiem co pisać...oglądam Top Model i leże.

Donia, żyjemy i jestem w domu jeszcze w dwu paku. Walczymy lekami i leżeniem o zatrzymanie malucha choć do stycznia bo do terminu pewnie już nie donoszę... Mam nakaz leżenia i moge wstać tylko na siku, nawet sobie jeść nie mogę zrobić. Mąż się mną zajmuję. Moja macica już opadła, naciska na szyjkę (która się już maksymalnie skróciła, ale na szczęście jeszcze jest zamknięta) Jestem jak bomba i moge się rozpakować w każdej chwili.

Ael ja już mam fride w domu, ale gruszkę też kupię w razie czego.

Ostatnia edycja:
oo jakie szybkie informacie, dobrze Fifka ze jeszcze w dwupaku jestes, dbaj o siebie
Ael jaki masz piekne zdjecie z maluszkiem :tak: termin mam na 27 I, ale mala jest dosc duza i chyba szybciej sie pojawi, oby do stycznia

Doniu, od moim mam z października była dziewczyna, której córcia ważyła jeszcze przed porodem 4500, rodziła naturalnie, dała radę i przeniosła kilka dni jeszcze po terminie młodą. To, że dziecko jest duże nie znaczy, że wyjdzie wcześniej.

Fifcia gruszka oczyszcza powierzchniowo nos, frida dogłębniej, więc nie ma sensu kupować gruszki. Czasem by tylko profilaktycznie oczyścić nos wystarczy zapuścić po 2-3 kropelki do każdej dziurki. Dziecko wykicha się kilka razy i jest oczyszczone. Z resztą dziecko samo z siebie kichnie czasem by oczyścić w sposób naturalny nosek.

Żabolcu! Śliczny masz ten brzuszek! Przez Ciebie to mi tęskno za moim :/

za 10 tygodni ael bede z toba tesknic za brzuszkiem moim ;-) no bo moj podobny do twojego ?? czy jak ??ze ci sie podoba ??rosnie jak na drożdżach;-)

zmykam dobrAnoc kolorowych snow :-*

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry