reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Pyscek bo taka prawda!! Jesteś szczuplutka, naturalna i masz piękna pogodną buzie... to nie samo słodzenie! Poważnie jesteś w moim typie :-D Ale spokojnie jestem w 100% hetero :tak:

reklama
chodźcie wszystkie i skopcie mnie OOO !!! daje się skopać ... :-p
której pierwszej tyłeczek wystawić do kopniaczka ?? :-p

hihi ... spoko Fifciu :-) możesz być moim formułowym partnerem hahaha ... żartuje :-p

Ostatnia edycja:
Pyscek mojemu Konradowi :-D On uwielbia kopać jak cos się do brzucha przystawi :tak: On będzie miał radochę a ty nauczkę :-)

Hahaha to co od teraz Pyscek jesteś też moją żonką? :-D

Uuuuu to u nas było "spokojnie". Krew nie poła się nigdy :-D
Choć raz jak zostałam pod opieką starszego brata, bo rodzice musieli gdzieś wyjechać, to pamiętam że jak poszłam do łazienki to źle się poczułam i zemdlałam. I tak niefortunnie upadłam uderzając o wannę - wtedy krew się polała, a brat miał niezłego stracha...

U mnie raczej na dokuczaniu się kończyło. Czasem na siniakach ;-)

Pyscek mojemu Konradowi :-D On uwielbia kopać jak cos się do brzucha przystawi :tak: On będzie miał radochę a ty nauczkę :-)

Hahaha to co od teraz Pyscek jesteś też moją żonką? :-D

oki daje się skopać Konradkowi :-D a co niech ciotkę skopię :-D
pewnie mogę być Twoją żonką :-D

Aguś jak Ty zrobiłaś że wykres masz pokazany w pasku a ja tylko link :(

Ostatnia edycja:
Ja idę dziewczęta spać :-) zaciążone mają uważać na siebie, Aelka ma się tam o następnego nie starać dzidziola :-p a reszcie owocnej nocy :-) ja jestem "Bloody Maggie" więc mogę cmoknąć jedynie faceta, ale coś grzeczny jest jak mam @ nie wiem czemu :-p chyba się boi,że kobieta z @ jest nieprzewidywalna :-p

reklama
hej dziewczynki, melduje sie ze zyje. Jestem juz w Belgii i staram sie jakos urzadzic, na razie jest kiepsko, jeszcz sie nie przeprowadzilismy i nie mamy internetu. Strasznie jestem ciekawa co u Fifki? czy wszystko w porzadku? a jakies nowe fasolki? ktos mnie poratuje informacjami?

Do góry