reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Już teraz się nie przejmuje :-) mam 3 święte imiona, a ze mnie żadna świętoszka :-p no bo która bez ślubu z facetem mieszka :-D hahahah i to jeszcze nie pierwszym ;-)))

i awet cycki mi urosły już nie jestem deska :-p ale w brzuch mi trochę poszło :-)

reklama
Magda ja całe życie się z braćmi przezywałam... na Mojego brata "Bartusio cycusio" na drugiego "Krystianek marsjanek" a oni na mnie "Emilka debilka"

Aleja zaraz Pysckowi przyłożę.... noż taka piękna kobieta.... :angry: Jakbym była facetem to bym się za ciebie brała!! OOO!

Aga a no właśnie, bo wiem ze zazwyczaj te leki się łączy a nie wiedziałam ze masz lutke przypisaną :tak: No to masz komplet i nic się nie martw! Jak coś ja mam jeszcze 10 tabletek CLO więc jak chcesz to ci je oddam.

Ostatnia edycja:
Hahahahahahahaha Fifka ale się uśmiałam teraz!!!! Tobie trafiło się najgorsze przezwisko nie da się ukryć :-D
Ja też nie miałam lekko ze starszym o 4 lata bratem. Zawsze mi dokuczał... :-p

O, TOp Model finał się zaczął... jestem ciekawa która wygra, ja stawiam na Anię. Mimo, że jakoś nie przypadła mi do gustu i działa mi na nerwy to uważam, że najlepsze predyspozycję do tego żeby wygrać bo ostatnia Top Model to porażka totalna :-D

Ostatnia edycja:
Pyscek temp spada od 2 do @ do nawet 2 dni po @.. więc w zależności od kobiety.. mnie spada dzień przed albo w tym samym dniu poniżej kreski

i kopa w dupę zasadzę piękna z Ciebie kobieta :-) my nie mamy żadnej brzydkiej na wątku ;-)

Magdalena aj tam, ja najstarsza byłam to jakoś mnie to nie ruszało. ten brat Krystian to był mój cioteczny i on miał na nazwisko Gawryło więc przezywaliśmy się też na niego "Gawryło chcesz w ryło" :-D

Magda ja całe życie się z braćmi przezywałam... na Mojego brata "Bartusio cycusio" na drugiego "Krystianek marsjanek" a oni na mnie "Emilka debilka"

Aleja zaraz Pysckowi przyłożę.... noż taka piękna kobieta.... :angry: Jakbym była facetem to bym się za ciebie brała!! OOO!

Aga a no właśnie, bo wiem ze zazwyczaj te leki się łączy a nie wiedziałam ze masz lutke przypisaną :tak: No to masz komplet i nic się nie martw! Jak coś ja mam jeszcze 10 tabletek CLO więc jak chcesz to ci je oddam.

hahaha ... Fifka Ty to kobieto umiesz o życia człowieka doprowadzić :-D ale się uśmiałam :-D:-D Ty mój facecie kochany :-p:-D:-D

pyscek no bo cie kopne:angry: no ile razy mam ci mówić piekna ??
a moj mezulek mi kolacje przyniósł 2 buleczki ;-)

A ja mam dwóch braci, którzy trzymali ze sobą i miałam ciężkie życie... ;-)
Cuda się wyprawiało... Ale za to miłe wspomnienia są przynajmniej (z przezywania i mini bijatyk też:sorry:)

reklama
Do góry