reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Fifka no mi się brodawki powiększyły! A jeśli chodzi o sutki to ja zawsze miałam takie małe i szczerze nie wiem czy nie będzie ciężko u mnie z karmieniem... chociaż bardzo być chciała.

reklama
Aga ja brałam CLO 2 cykle i w trzecim odstawiam leki i zaszłam. Mój gin mówił że pewnie CLO wspomogło prace organizmu. Naprawdę ten lek działa cuda! Poza tym twoje dolegliwości są łatwe do naprawienia :tak: Pobierzesz leki stymulujące i zobaczysz jak szybko zajdziesz! To powód do radości nie smutku! Wiesz już co ci jest! A co do jajnika to CLO też to naprawi. Po prostu rosną na jajniku pęcherzyki owulacyjne, ale jako ze jest za mało hormonu nie pękają i nie rosną do odpowiednich rozmiarów.

Magdalena nie bo ja tak popatrzyłam na biust Mineralnej... i tak sobie pomyślałam nad tym karmieniem bo tyle się słyszy o tym czy ma się dobre brodawki. Moje w ciąży urosły i są jak "mini smoczki" :-D Położna mówiła że sa bardzo dobre do karmienia. :tak: Wiem ze jeżeli ma się "niewystające sutki" to podobno trzeba je rozciągać i masować (np gąbką pod prysznicem) to stymuluje je do rozciągania żeby mały miał za co później złapać.

Ostatnia edycja:
A co do jajnika to CLO też to naprawi. Po prostu rosną na jajniku pęcherzyki owulacyjne, ale jako ze jest za mało hormonu nie pękają i nie rosną do odpowiednich rozmiarów.

Czyli drobnotorbielkowatość jajnika to nie jest zespół policystycznych jajników? Bo już tak sobie wmówiłam...

Można powiedzieć ze jest to wczesna faza... ale nie jest groźną no i jak gin ci mówiła nie wymaga specjalnego leczenia a jedynie stymulacji cyklu. :tak:

mineralna fajowy brzuszek ;-)
fifka co do cycków to moje tylko brodawki urosły i sa wedle mnie olbrzymie a sutki to chyba normalne nie widze roznicy ;-)
ale siara sie saczy po kropelkach czasem wiekszych wiec chyba si ;-)

aga nie załamuj sie bedzie dobrze partia fluidkow dla ciebie tez byla ze zdjeciem moim brzuszka ;-)wazne ze wiesz co jest grane ;-)i jak to leczyc ;-)

sorki ze tak dlugo zamilklam ale mama dzwoniła ;-)

Mineralna, masz piękne ciało.. zazdroszczę.. mnie się chyba włączył system dziecko.. :-(

teraz mi się przypomniało, jak ja dokuczałam młodszej siostrze i ona mi dopiekła raz na całe życie albowiem wymyśliła sobie wierszyk, (na drugie imię mama moja chciała się swojej mamie podlizać i dała mi jej imię Teresa) " z tyłu deska z przodu deska a na drugie ma Tereska"

Wiem kochana :* Aga jak będziesz miała jeszcze pytania to pytaj! Ja taka jestem ze jak coś mnie tyczy to musze wszytko wiedzieć i stąd mam sporo informacji na temat tego CLO :tak: Pewnie jak pójdziesz na monitoring cyklu to dostaniesz też duphaston (często dodają do CLO) To hormon progesteron który utrzyma ewentualną ciąże ;-)

Atan u mnie na razie nie leci... i nie sprawdzam i nie ciskam bo podobno stymulowanie i dosykanie piersi też poród może wywołać... Na razie ja jak jajko jestem...

<głaszcze>
ojoj magda:-*

mnie za to przezywali od nazwiska ka...owa podpaska ci trzaska ...niema co sie przejmowac jestes sliczna ;-) chciałabym byc taka jak ty ;-)

fifka ja tez nie dotykam nie sciskam samo leci nawet gadam przez telefon a to se poleci...:eek:

reklama
Wiem kochana :* Aga jak będziesz miała jeszcze pytania to pytaj! Ja taka jestem ze jak coś mnie tyczy to musze wszytko wiedzieć i stąd mam sporo informacji na temat tego CLO :tak: Pewnie jak pójdziesz na monitoring cyklu to dostaniesz też duphaston (często dodają do CLO) To hormon progesteron który utrzyma ewentualną ciąże ;-)

Atan u mnie na razie nie leci... i nie sprawdzam i nie ciskam bo podobno stymulowanie i dosykanie piersi też poród może wywołać... Na razie ja jak jajko jestem...

Fifka biorę luteinę nadal, więc pewnie nie będzie zmieniać. Pytała czy mam zapas...

Do góry