monika2929
Aktywna w BB
Ja właśnie dzisiaj farbowałam i w tej farbie z tego co wiem był amoniak.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Czesc dziewczyny. Przyszlam sie wam troche wyzalic :-(ostatnio mam strasznie kiepskie dni :/ wszystko chyba wynika z przemeczenia, wszystko mnie irytuje, denerwuje, jestem padnieta, a do tego dzisiaj w pracy zasłabłam tak porzdnie :/ z mroczkami przed oczami, zimnym potem, na szczescie w pore sie polozylam i nie updłam ale i tak rabanu narobiłam. jak cudownie, ze jest weekend, tylko to mnie juz dzisiaj pociesza :-( Czy Wy tez mialyscie takie zaslabniecia? u mnie to jest juz kolejne :/ nie wiem co mam o tm myslec, a wyniki krwi mialam dobre
Proszę :-)
Haha super maluszke! Świetne zestawienie fotek
hej dziewczyny, co myślicie na temat farbowania włosów w ciąży?
Ja farbuje farbą z amoniakiem i nic się nie dzieje... robię to mniej więcej raz na dwa miesiące.
A tu moja fotka po dzisiejszym fryzjerze :-)