Truskawica - dziekuje, teraz jestem juz na zwolnieniu wiec jest bardzo ok, ale wczesnije jak jeszcze jezdzialm do pracy to odczuwalam zmeczenie, i mialam problemy ze snem w nocy wiec w pracy tym bardziej zemczonam ale teraz juz ok - mam czas aby cieszyc sie ruchami synka i szaleje po sklepach
Magd.a - hihi
i jak nauka mastrurbacji? dla pocieszenie moge powiedziec ze M. zanim nam sie udalo to tez nie chetnei cos dzialal, ciagle byl zmeczony praca, za to teraz jak juz sie udalo to o matko.... nie przytulalismy sie juz chyba ponad 2 miesiace, i na nic moje starania, kuszenia, ma blokade taka ze szok a mnie roznosi... i jest mi mega przykro i czuje sie jak jakie mega gruby potwór ktory przestal dzialac na swojego meza
ma_gdalena - hihi ciesz sie ze maly taki wiercipietek jest
Fifka - ojoj naszczescie ze wyszedl caly i zdorwy z tego... a ja tez czasem sie lapi na tym ze klocimy sie o takie *******y a jakby to byl koniec swiata a przeciez wystarczy momeent... powiem Ci ze ja tez czasami mam nadzieje ze maluch pojdzie spac a nie mi sie wierci nie tam gdzie potrzeba i sie rozpycha ze az boli
Ael jak patrze na zdjecia to juz nie moge sie doczekac swojego malenstwa...
Pyscku - badz dobrej mysli