reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

heheheh dzieki aerleda ale powtarzam ze to sa fakty!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
dawaj znac jutro czy fasola daje juz znaki:tak:
I jeszcze mi powiedz gdzie jest ta cholerna olesnica bo pojecia nie mam ja z malopolski jestem jakby co i zazdroszcze talentu.
Ja tez pieke ciasta ale torta ani jeden raz i tez uzywam tych gotowych czekoladowych listkow i rozyczek itd

reklama
Ja tu na chwilę, a tam żadne fakty :-p
Jutro daje znać, że @ przyjechała czerwonym cadillaciem :-D
Oleśnica, Dolny śląsk, 30 km od Wrocławia w kierunku na Warszawę.

Teraz idę sobie :-)

A dzień dobry z raneczka :-)
Wiecie co, zaobserwowałam swój śluz i tak jakieś pół godziny temu sprawdzałam czy coś tam nie leci bardziej czerwonego. Śluz mam taki mleczno-przezroczysty, wodnisty, ale trafiłam na takie hmmm, jak by to określić śluz taki w grudkach, klejący się dosyć taki jak przy owulce. I teraz to ja już nie wiem o co kaman???

Hej dziewczynki :* Odpowiadam na pytanie dotyczące sluzu, nie miałam płodnego śluzu, miałam tylko II kreski na tescie owu i wielki bol jajnika. I tyle. Stad tez pomyslalam ze napewno sie nie udalo i od nastepnego cyklu wiesiolek. Serio... Aktualnie mam sluz konsystencji budyniu i kolor bialo - ecru, ale z tego powodu bylam pewna ze to infekcja a napewno nie fasola.
Wiecie ile ja sie naczytalam o objawach? i w odpowiednim momencie nie mialam zadnych, bol na @ i tyle, aha rozdrazniona bylam jak na PMS, syfki mi wyszly jak na @, no kurcze test byl pro forma, mowie a sprawdze, bo jak chce isc na solarium to wole byc pewna. A tu zaskocz.

Brawo BigChild! Wspaniałe wieści!! :-D

U mnie dzisiaj ból jajnika znikną, ale wczoraj przytulanka były aż trzy razy pod rząd :szok: poprawimy jeszcze dzisiaj i jutro i miejmy nadzieje że sie uda :rofl2:

trzymam za Was wszystkie kciuki laseczki :)

Aelreda, ja z Wrocławia, jak będzie kiedyś jakaś okazja, to Cię zatrudnię do robienia tortu :)

Fifka to patrz tam jako.. Płódź sie :)
Ja poszukuje ginekologa zeby sie umowic na wizyte, kurcze na kase dopiero 14 lutego..
Nie znacie jakiegos z okolic Katowic? Pewnie nie bo Wy mafia wrocławska :-)

reklama
Do góry